Fõ tartalom

csütörtök, 30 április 2020 11:34

Március 11-én a Kormány elrendelte a veszélyhelyzetet a Koronavírus miatt. Ez ugye mindenkinek ismerős. Ebből kifolyólag újra határellenőrzést állítottak fel Magyarország határain, ezzel egyidőben bejelentették, hogy bezárnak az iskolák és digitális oktatásra állunk át. Számunkra, próbaidős rendőrtanulóknak ez volt az a pont, amikor felborult gyökerestől az életünk.

csütörtök, 21 november 2019 14:25

Sorozatban harmadszor lett csapatunk 4. helyezett a Budo- és Küzdősport Gálán, amely Budapesten került megrendezésre 2019. november 16-án. Ehhez az előkelő helyhez elengedhetetlen volt, hogy minél több elszánt versenyző mérettesse meg magát az eseményen. Ezért nagyon köszönjük, hogy vállalták ezt a feladatot, különösen azoknak, akik először álltak tatamin vagy ringben versenykörülmények között.

péntek, 25 október 2019 11:09

2019. október 21-én a Miskolci Szent István téren Máté Bence világhírű természetfotós által készített, csodás fényképekből álló kiállításon vettünk részt az osztály egy részével. Baginé Urszin Mária tanárnő és Nagy Attila r. alezredes osztályfőnök nézte velünk végig a művészi képeket.