Fõ tartalom

hétfő, 05 október 2020 10:43

2020. szeptember 30-án tartottuk az "újoncok" alapozó képzését lezáró alaki szemlét és menetgyakorlatot. A nap résztvevői voltak az elsős osztályaink, a katasztrófavédelmi szakaszok, a 10 hónapos járőrképzésben részt vevő szakaszok és egy dolgozói csapat is. Az időjárás úgy gondolta, hogy a fiataloknak nemcsak szakmai tudásukról, felkészültségükről kell szerdán számot adniuk, hanem egyéni teherbírásukról és csapat teljesítő képességükről is, ezért eső formájában nehezítette a körülményeket és adott extra legyőzendő kihívást.

Kapcsolódó videók

csütörtök, 10 szeptember 2020 15:24

2020 augusztus elején heten – de nem vagyunk gonoszok – érkeztünk Békés megyéből a Nemes Tihamér Technikumból azzal az eltökélt szándékkal, hogy rendőrök leszünk. Tekintettel arra, hogy 240 kilométert nem akartunk utazni a gyakorlati szolgálatok miatt ezért elhatároztuk, hogy felfedezzük Miskolcot.

péntek, 04 szeptember 2020 07:22

"A kint eltöltött idő megmutatta, hogy ez már nem az iskolapad, és nem a szimulált szituáció. Helyt kellett állni minden pozitív, ill. negatív körülmény ellenére is. Az ott eltöltött idő számomra megmutatta, hogy érdemes ezt a szakmát választani, és megéri küzdeni, hogy rendőr lehessek."