Fõ tartalom

kedd, 19 augusztus 2014 00:00

Tanulói szállások

Tájékoztató a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium tanulói szállásairól

 

A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium saját tanulói szállás épületeivel az iskola tanulói számára szállás lehetőséget biztosít, az iskola területén lévő Petőfi laktanya (Miskolc, Szentpéteri kapu 78.) 3 épületében, valamint az iskola területén kívül eső Stromfeld laktanya (Miskolc Szentpéteri kapu 107.sz.) 3 épületében.

  • A Petőfi laktanya tanulói szállás épületei (2-es, 5-ös és 6-os számú épületek) jellemzően 3; 4 és 5 ágyas szobákból állnak, mely szobák tisztálkodó helyiségekkel (saját WC, zuhanykabin, mosdó, pipereszekrény) vannak ellátva.
  • A Stromfeld laktanya tanulói szállás épületeiben (20-as, 21-es, és 1-es számú épületek) 2; 3 illetve 4 ágyas szobák vannak, melyek mosdóval és pipereszekrénnyel vannak felszerelve, és szintenként található egy-egy közös vizesblokk (WC, zuhanykabin).

A Petőfi és a Stromfeld tanulói szállások épületeiben szintenként van teakonyha, melyekben biztosított a sütés-főzési lehetőség, valamint az ott elhelyezett hűtőszekrényekben az élelmiszerek tárolása. A tanulói szállások lakói számára biztosított továbbá a mosási lehetőség a tanulói szállások mosókonyháiban, valamint testedzési lehetőség az edzőtermekben.

Minden tanulói szálláson van Wi-Fi elérhetőség, és Internetszoba, melyek ingyenes Internet elérést biztosítanak.

Az ösztöndíjas tanulók számára térítés ellenében biztosított a szállás ellátás az alábbiak szerint:

  • Petőfi tanulói szállás: 472 Ft/fő/éj
  • Stromfeld tanulói szállás: 425 Ft/ fő/ éj

Szállás igénylése:
A tanulói szállásokat egy kérelem formanyomtatvány leadásával lehet igényelni tanulói szerződéskötéskor, mely nyomtatványt az iskola gondnokainál lehet beszerezni. A leadott kérelmek és az osztály besorolás alapján történik meg a tanulók szálláselhelyezése.

Tanulói szállásaink rendelkezésre állnak az iskolánk érdekkörébe tartozó szaktanfolyamok és továbbképzések résztvevői számára is.

Elektromos eszközök behozatala:
A tanulói szállásokra elektromos eszközök behozatalára (TV, hűtőszekrény, laptop, éjjeli lámpa, rádió, stb.) külön engedély birtokában van lehetőség, melyekhez az Ellátási és Fenntartási osztály (13. épület) által kiadott formanyomtatvány kitöltése szükséges.

A tanulói szállásokkal kapcsolatos ügyekben Laczkó Péter és Sugár Edit ad bővebb felvilágosítást személyesen az MRSZG Petőfi laktanya területén lévő 13-as épület 6. irodájában; vagy telefonon az 50-85-ös melléken.

.pdf dokumentum Térítésmentes szállásigényléshez: Tájékoztató; Adatlap; Nyilatkozat

Megjelent: 30369 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 22 május 2017 08:44
Tovább a kategóriában: « Bemutatkozunk Iskolánk története »