Diplomás képzés

Hozzászólás küldése


A kérdés a robotok általi automatikus űrlapküldés megakadályozását szolgálja.
Emotikonok
:) :D :( :angry: ;) :blink: :blush: :chf: :cool: :x :? :ermm: :grin: :kiss: :pinch: :shocked: sick :sw: :silly: :tongue: :unsure: :woohoo: :wassat: :whistlg: :-D :-) ;-) :-( :-o :shock: :-? 8-) :lol: :-x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode bekapcsolva
[img] bekapcsolva
[flash] kikapcsolva
[url] bekapcsolva
Emotikonok bekapcsolva

Téma áttekintése
   

Kinyitás Téma áttekintése: Diplomás képzés

Re: Diplomás képzés

Szerző: BIE » 2013. november 7., csütörtök 18:18

Vélhetően nem itt kell keresnie a jó megoldást. Javaslom, hogy keresse fel szándékával a megyei RFK humán szolgálatát.

Re: Diplomás képzés

Szerző: Attila14789 » 2013. november 7., csütörtök 16:53

Jó napot! Nekem az lenne a kérdésem hogy kriminológia diplomával milyen esélyeim vannak? Lehetek bűnügyi nyomozó?

Re: Diplomás képzés

Szerző: BIE » 2013. október 19., szombat 17:42

Ezt előre soha, senki nem ígéri meg. Az utóbbi években sorra max. egy év után állományba kerültek a tanulók, de előtte 10 éven keresztül nem. Így nem lehet tudni, hogyan lesz a jövőben.

Re: Diplomás képzés

Szerző: aresius » 2013. október 14., hétfő 23:24

Tisztelettel!

Én 32 éves közterület - felügyelő vagyok. Miután nagyon sok közös szolgálatot láttam el a rendőrséggel elhatároztam hogy szeretnék csatlakozni az állományhoz. Aziránt érdeklődöm, hogy a rendészeti szakközépiskolai képzési idő alatt ( 2 év )én állományba kerülök valahol rendes fizetéssel? Van erre lehetőség?

Re: Diplomás képzés

Szerző: zsolesz155 » 2013. augusztus 25., vasárnap 16:02

BIE írta:A civil diploma még kevés hozzá. Rendőri felsőfokú szakmai végzettség is kell. Ezt eddig megadta a "rendőr szervező" (közismert nevén=átképző), de a jövőben tervezetten ez is kevés lesz. Nézegetni kell az életpálya modellhez igazított képzési rendszert és az NKE környékén kell keresni a megoldást.
Tisztelt BIE, vagy egyéb hozzáértők!

Legutóbbi hozzászólásra írt válasza adott ihletet arra, hogy véleményét kikérjem.
Idéznék a 2011 évi Rendészeti-Életpálya modell tervezetéből:

" Az NKE valamely karán (és jogelőd intézményeiben) nem rendészeti felsőfokú végzettséget szerzettek számára

a) kötelező a rendészeti felsőfokú szakképzettség megszerzése ún. validációs eljárás keretében ...

...


Én pont ennek a tipikus esete lennék. Lehet tudni erről az "opcióról" valamit?

Válaszát köszönöm

Re: Diplomás képzés

Szerző: BIE » 2013. július 29., hétfő 18:45

A civil diploma még kevés hozzá. Rendőri felsőfokú szakmai végzettség is kell. Ezt eddig megadta a "rendőr szervező" (közismert nevén=átképző), de a jövőben tervezetten ez is kevés lesz. Nézegetni kell az életpálya modellhez igazított képzési rendszert és az NKE környékén kell keresni a megoldást.

Re: Diplomás képzés

Szerző: Sam » 2013. július 22., hétfő 21:14

Üdvözletem mindenkinek!

Olyan kérdésem lenne nekem, hogy elvégeztem már a miskolci 2 éves alapképzést és hivatásos rendőr vagyok. Milyen diplomát fogadnának már el így nekem a rendőrségen belül, hogy tiszti rendfokozatot és beosztást kapjak. Gondolom jogi diplomát vagy ahhoz hasonlót biztosan de ezen kívül milyeneket még?

Re: Rendőr képzés nélkül

Szerző: kicimacika » 2013. május 9., csütörtök 11:54

Lehet, hogy van olyan, hogy ismerős által bekerülnek a Rendőrséghez dolgozni, de sokakat fel sem vesznek a mai világba sima irodás munkakörre,még azok sem akiknek közeli hozzátartozója van, ( pl.: fia,lánya,felesége) Ők alig tudnak bekerülni nem még koma sógor meg ezek! :) A Tény az ha valaki Rendőr szeretne lenni ne azért menjen annak mert van jelvénye és ingyen utazhat , hanem azért mert van Igazságérzete és szeretné a védtelen embereket országszerte megvédeni és Hű maradni az Esküjéhez amit becsülettel végez a munkakörében! :)

Köszönöm,hogy elolvasták kedves Látogatók!

Tisztelettel: B.László

Re: Diplomás képzés

Szerző: Iszilagyi » 2013. április 4., csütörtök 20:55

A http://www.police.hu honlapon a rendőri szervekre vonatkozóan talál elérhetőségeket. Hogy mely területeken szeretne dolgozni hivatásosként és a leendő munkahely lehetősége adott-e erre, tehát találkoznak e az igényei a lehetőségeivel, arra itt választ nem kaphat. Foglalkoztatása érdekében valamely rendőr-főkapitányság (megye székhelyek) humán osztályát keresheti meg, hogy a végzettségével tudják-e, kívánják-e foglalkoztatni.

Re: Diplomás képzés

Szerző: AttilaV » 2013. április 4., csütörtök 15:39

Erőt, Egészséget!

Azt a kérdést szeretném feltenni, hogy milyen esélyem van hivatásos állományba kerülni? Felsőfoku közgazdász végzettségem van és gazdaságvédelmi szakközgazdász másoddiplomát szereztem, amely képzésben többek között büntető - és büntetőeljárás jogot, kriminalisztikát, korrupciós büncselekmények feltárását és egyéb a rendőri szakmához kapcsolódó tantárgyakat tanultam.

A választ előre is köszönöm!

Vissza a tetejére