Oldal: 1 / 1

Petőfi szállás Internet problémák

Elküldve: 2011. november 20., vasárnap 13:20
Szerző: moger26
Azért indítottam ezt a témát mert még sehová nem tudtam erről a témáról írni.
Szeptember végén kérdeztem hogy lesz e valami és akkor azt a választ kaptam ,hogy 3 hónapon belül intéződik a helyzet. Érdeklődnék, hogy azóta történt e valami változás ezügyben?
Előre is köszönöm a felvilágosítást magam és a többi diáktársam nevében.

Re: Petőfi II. szállás Internet

Elküldve: 2011. november 20., vasárnap 15:38
Szerző: martoni
Igen, szeptemberben úgy nézett ki, hogy hamarosan kivitelezhetővé válik a petőfi koli internetes bővítése. Mint tudja ez elsősorban anyagiak kérdése. Amint találunk rá megfelelő forrást beindul a kivitelezés. Szeptemberben sem mondtuk biztosra, sajnos a jelenlegi helyzet nem túl kecsegtető, így most még kevésbé tudok Önöknek közeli időpontot jósolni erre.

Re: Petőfi II. szállás Internet

Elküldve: 2011. november 20., vasárnap 19:13
Szerző: BIE
Hogy egészen konkrétak legyünk. A költségvetés, ezen belül e BM, azon belül a Rendőrség és azon belül az iskola gazdasági helyzete nem rózsás. Ezért teljes beszerzési tilalom van érvényben. Így nem folytatódhat a kiépítés addig, amíg azt fel nem oldják, vagy nem tudunk pályázati vagy egyéb adományból más forrást teremteni. Jelenleg nincs ilyen.

Re: Petőfi II. szállás Internet

Elküldve: 2011. november 23., szerda 15:19
Szerző: moger26
Köszönöm szépen a felvilágosítást magam és a többiek nevében!

Re: Petőfi II. szállás Internet

Elküldve: 2011. november 23., szerda 17:40
Szerző: BIE
Azért egy halvány reménysugár, hogy az aktív elemeket már megvettük. Ha tudnak a kollégák további beszerzés nélküli megoldást, akkor mindenhol hamarosan "szól a hatlövetű" :)