Stromi Internet problémák
Stromi Internet problémák
Csak a régi fórumbeli téma miatt nyitottam ezt a témát. Ha a Stromfeld kollégiumi internetes teremmel kapcsolatosan tapasztalnak hibát, akkor azt itt is jelezhetik.
Márton István
-
- vendég
Re: Stromi Internet problémák
Kedves márton úr!
Nekem az lenne a gondom,hogy az internetes videókat egyáltalán nem tudjuk a netszobából elérni és ennek érdekében legyen szíves egy adobe Flash player-t telepíteni (azért,hogy valamit lássunk is a nagyvilágból)
előre is köszönöm
Nekem az lenne a gondom,hogy az internetes videókat egyáltalán nem tudjuk a netszobából elérni és ennek érdekében legyen szíves egy adobe Flash player-t telepíteni (azért,hogy valamit lássunk is a nagyvilágból)
előre is köszönöm
Kedves hőrmester!
A Stromi internetes terméről van szó, ha jól értem...
Rendben, megnézzük. (Egyébként próbálta több gépen is, vagy csak 1 bizonyosról van szó?)
A Stromi internetes terméről van szó, ha jól értem...
Rendben, megnézzük. (Egyébként próbálta több gépen is, vagy csak 1 bizonyosról van szó?)
Márton István
-
- vendég
Na meg az a baj a strmiban hogy a 8 gép közül csak 4 lehet használni mert a többire nem lehet bejelentkezni
Ilyesmire jelzés már volt egyszer, de amikor ellenőriztük, minden gépre be tudtunk jelentkezni...
No, de azért meg fogjuk nézni.
Azonban még egy kis türelmet kérnénk, mert leltározós időszak van, úgyhogy nagyon be vagyunk havazva...
No, de azért meg fogjuk nézni.
Azonban még egy kis türelmet kérnénk, mert leltározós időszak van, úgyhogy nagyon be vagyunk havazva...

Márton István
Jó Napot.
Az egyik gép a Stromfeld szálláson megint megadta magát és használhatatlan(Nincs felhasználónév választás).
Javítását lőre is köszönjük
További kellemes napot.
Az egyik gép a Stromfeld szálláson megint megadta magát és használhatatlan(Nincs felhasználónév választás).
Javítását lőre is köszönjük

További kellemes napot.
" Egység, Hűség, Becsület ! "
-
- kvázi-tag
- Kapcsolat:
Csak megjavitják az internetet
.....nem kel aggódni,szerintem ma de ha nem ma Hétfőn megcsinálják az internete! 

László
Rendben. Ma nem, de hétfőn javítjuk a problémát. Bár mindegyiket le fogjuk ellenőrizni, de ha leírják pontosan melyik gép a hibás, akkor mi is könnyebben megtaláljuk. 

Márton István
-
- kvázi-tag
- Kapcsolat:
Köszönjük,hogy megjavitják a gépeket..de melyik gép is rossz fiúk?irjátok már le léccike...
Köszönjük Márton!
Üdv:LaCeSz

Köszönjük Márton!

Üdv:LaCeSz
László
ahogy a 20as szálláson ahogy bemegyünk a net terembe jobbra a 3. gép... és még mindig nem jó, nincs felhasználónévmartoni írta:Rendben. Ma nem, de hétfőn javítjuk a problémát. Bár mindegyiket le fogjuk ellenőrizni, de ha leírják pontosan melyik gép a hibás, akkor mi is könnyebben megtaláljuk.
" Egység, Hűség, Becsület ! "