Május 26-án tudja leghamarabb a kollegám megnézni, mi okozza a problémát. Addig a türelmét kérem.Biroga írta:Nekem olyan problémám lenne hogy elsőévesként megcsináltam a foglalkozási napló által előírt első tesztet.Mikor következett volna a következő tesztírás nem tudtam be jelentkezni az iliasba.Gondoltam várok vele kicsit de ugyanugy nem enged be.feltételezem a felhasználó nevem illetve az a szám nem változott de a jelszavam fel van, helyesen irtam be többször is és nem fogadja el.
ILIAS
Re: ILIAS
Jó napot!
Nekem lenne egy olyan problémám, hogy hiába próbálok bejelentkezni nem enged be a rendszerbe azt írja ki: Hibás felhasználói név vagy jelszó pedig azt írom be amit az iskolában kaptam a belépéshez. Czenki Erzsébet 114-es osztály. Előre is köszönöm a segítséget.
Nekem lenne egy olyan problémám, hogy hiába próbálok bejelentkezni nem enged be a rendszerbe azt írja ki: Hibás felhasználói név vagy jelszó pedig azt írom be amit az iskolában kaptam a belépéshez. Czenki Erzsébet 114-es osztály. Előre is köszönöm a segítséget.
- gvincze
- admin
- Iskola: Miskolci RSZKI
- Kapcsolat:
Kedves Czenki Erzsébet!Zsu69 írta:Jó napot!
Próbáljon meg ezen a linken keresztül belépni a kapott felhasználói név/ jelszó segítségével, ha így sem sikerülne, keresse az Informatikusokat a 13. épület 2-es irodában, vagy telefonon a 2900 melléken.