Csevegő a szegedi diákoknak
Moderátor: BanszkineGA
-
- vendég
Re: Csevegő a szegedi diákoknak
Örömmel látom a honlap megújulását. Kicsit szokatlan, de majd belejövünk.
Aki a Szegedi RSZKI-ra felvételizik és kérdése van hívhat a 62/559-577/11-20 számon, vagy itt is válaszolok.
Aki a Szegedi RSZKI-ra felvételizik és kérdése van hívhat a 62/559-577/11-20 számon, vagy itt is válaszolok.

-
- vendég
Jó napot kívánok!
Szeretnék érdeklődni ponthatárokkal kapcsolatban, meg, hogy mennyi tanulót vettek fel az elmúlt években. Tudna nekem ilyen statisztikát írni(mondjuk utolsó 3évben)? Sajnos a honlapon ezt nem találtam meg:(. Előre is köszönöm a segítséget!
Szeretnék érdeklődni ponthatárokkal kapcsolatban, meg, hogy mennyi tanulót vettek fel az elmúlt években. Tudna nekem ilyen statisztikát írni(mondjuk utolsó 3évben)? Sajnos a honlapon ezt nem találtam meg:(. Előre is köszönöm a segítséget!
-
- vendég
Jó napot kívánok!
Én arról szeretnék érdeklődni, hogy a felvételizőknek itt is teljesíteni kell a Holland-pályát?
A fizikai felvételi előkészítőn pontosan mit csinálunk? Az első csoportba sokan jelenzkeztek?
A válaszát előre is köszönöm
Én arról szeretnék érdeklődni, hogy a felvételizőknek itt is teljesíteni kell a Holland-pályát?
A fizikai felvételi előkészítőn pontosan mit csinálunk? Az első csoportba sokan jelenzkeztek?
A válaszát előre is köszönöm
-
- vendég
Az előző években a felvételi ponthatár 129 pont, 149 pont 132 pont volt. Aki be akar kerülni azoknak igyekezni kell.
A "Holland" pályát nálunk nem kell megcsinálni az idén. A felvételi előkészítő tematikája a honlapunkon rajta van, a felvételi anyagát mérik fel a testnevelők illetve ezeket a gyakorlatokat gyakorolják, önvédelmi ismereti részt tanulnak. Az első csoport foglalkozásai közül már csak 1 foglalkozás van hátra, így ide nem lehet jelentkezni. A II. turnusra is letelt a jelentkezési határidő a III. turnusra január 6-ig lehet jelentkezni.
A "Holland" pályát nálunk nem kell megcsinálni az idén. A felvételi előkészítő tematikája a honlapunkon rajta van, a felvételi anyagát mérik fel a testnevelők illetve ezeket a gyakorlatokat gyakorolják, önvédelmi ismereti részt tanulnak. Az első csoport foglalkozásai közül már csak 1 foglalkozás van hátra, így ide nem lehet jelentkezni. A II. turnusra is letelt a jelentkezési határidő a III. turnusra január 6-ig lehet jelentkezni.
-
- vendég
Jó napot kívánok!
Köszönöm a választ. Most volt 129pont 2008-ban?
Köszönöm a választ. Most volt 129pont 2008-ban?
Az elmúlt évi felvételiről itt mindenki mindent megtalálhat:http://www.rendeszeti-oktatas.hu/sites/ ... veteli.pdf 

Tisztelettel
BIE
BIE
-
- vendég
Sejtettem, hogy az lesz, mert idén volt keevsebb a ponthatár midnenhol. Nagyon szépen köszönöm ezt az összefoglalót, nagyon jó.
-
- vendég
Tisztelt BIE!
Vannak még más statisztikai adatai ami a rendészeti iskolákkal kapcsolatos?
Meg azt szeretném még kérdezni,hogy a felvételi ponthatárt lehet-e nagyjából számolgatni? Marad kb ennyi vagy fog változni jelentősen? Mit lehet tudni a jövő évi keretszámról?
Válaszát/válaszait előre is köszönöm!
Meg azt szeretném még kérdezni,hogy a felvételi ponthatárt lehet-e nagyjából számolgatni? Marad kb ennyi vagy fog változni jelentősen? Mit lehet tudni a jövő évi keretszámról?
Mindezzel ma nincs értelme foglalkozni két okból is. Egyrészt senki nem tud biztosat, mert sem a keretszámok, sem a jelentkezők száma nem ismert még, másrészt ahelyett, hogy számítgatásokkal zsonglőrködnénk még minden feltétel adott egy tökéletes felkészüléshez. Ez utóbbi esetén tök mindegy, hogy milyenek azok a számok, mert biztos, hogy bekerülsz. Hangsúlyozom azonban, hogy még elég az idő. Márciusban, áprilisban más csak a sikánkozás marad. Majd akkor mosolyogjunk együtt az ilyeneken. Sok sikert a tökéletes felkészüléshez! Úgy is mondhatnám, hogy "gyúrjál wazze!" , de ugye ez méltatlan hozzánkFelvételiző írta:Tisztelt BIE!

Tisztelettel
BIE
BIE