Határrendészet
- vardi_lacsi
- újonc
Határrendészet
Erőt Egészséget!
Az lenne a kérdésem hogy az RTF-en indítanak - e még határrendész képzést.Ha nem akkor hol van még, vagy egyáltalán van e még határrendész tisztképzés
Az lenne a kérdésem hogy az RTF-en indítanak - e még határrendész képzést.Ha nem akkor hol van még, vagy egyáltalán van e még határrendész tisztképzés
"Inkább egy vödör verejték a gyakorlótéren, mint egy csepp vér a harcmezőn"
- bagii
- staff
Re: Határrendészet
Gondolom az RTF-t kell megkérdezni, de mindenek előtt javaslom jól megfontolni, hogy mit választasz, mert a határrendész tisztek (határrendészeti területen dolgozó rendőr) iránt az igény jelentősen csökkent a schengeni csatlakozást követően.
Bagi István r. ezredes
----------------------------
igazgató
MRSZKI
----------------------------
igazgató
MRSZKI
- vardi_lacsi
- újonc
Jó estét kívánok!
Ezredes úr én ezzel tisztában vagyok,csupán kíváncsiságból szerettem volna megtudni hogy egyáltalán még képeznek -e határrendész tiszteket.
Ezredes úr én ezzel tisztában vagyok,csupán kíváncsiságból szerettem volna megtudni hogy egyáltalán még képeznek -e határrendész tiszteket.
"Inkább egy vödör verejték a gyakorlótéren, mint egy csepp vér a harcmezőn"
Határrendészet
Érdeklödnék hogy kik jelentkezhetnek és hogyan 

Jelentkezni ma rendőrnek lehet és azon belül van a határrendészeti elágatás. Ha ezt a munkát keresi, akkor határmenti rendőr főkapitányságoknál kell érdeklődnie. Az általános rendőr felvételiről sokat megtud itt a felvételi fórumon.
Tisztelettel
BIE
BIE
-
- újonc
- Évfolyam: 2015-2017
- Iskola: Adyligeti RSZKI
Tisztelt Szilágyi Ildikó!
Nagyon szépen köszönöm a válaszát, el sem tudja képzelni mennyit segített és milyen jól érzem magam most hogy végre kaptam egy kis iránymutatást!
Nagyon szépen köszönöm a válaszát, el sem tudja képzelni mennyit segített és milyen jól érzem magam most hogy végre kaptam egy kis iránymutatást!

Try out our free comptia a+ and latest comptia network+ comptia network + certification cost training courses to get high flying success in final and exams, mcts is also very useful tool.
Itt és most ugyan nem látom az előzményeket, de szívesen.