Kérdezőből válaszadó lettem/RSZKI-s voltam, rendőrré váltam
-
- vendég
Kérdezőből válaszadó lettem/RSZKI-s voltam, rendőrré váltam
Sziasztok. Nem tudom mennyire lesz népszerű ez a topik. Azért nyitottam, mert érdekelne, hogy az egykori diákok, például a frissen kibocsátottak mennyire járnak ide vissza segítgetni a többieknek. Ahogy kiszűröm, inkább a mostani elsősök a fő segítői a most felvételizőknek.
Tehát bárki, aki most végzett,vagy régebben írjon ide. Mennyire volt számára értékelhető az egykori segítség,mennyire tudta hasznát venni stb.
Tehát bárki, aki most végzett,vagy régebben írjon ide. Mennyire volt számára értékelhető az egykori segítség,mennyire tudta hasznát venni stb.
Re: Kérdezőből válaszadó lettem/RSZKI-s voltam, rendőrré vál
hali
én azt kérdezném,hogy most téged "hova bocsájtottak?" a lakhelyedre, vagy máshova? tudtad befolyásolni h hova rakjanak? továbbá h közrendes vagy vagy nem vagy..vagy?! vagy esetleg készenlétis?? ahova raktak ott volt már beavató ivás??

én azt kérdezném,hogy most téged "hova bocsájtottak?" a lakhelyedre, vagy máshova? tudtad befolyásolni h hova rakjanak? továbbá h közrendes vagy vagy nem vagy..vagy?! vagy esetleg készenlétis?? ahova raktak ott volt már beavató ivás??

-
- vendég
Félreértés ne essék, én csak fórumindító vagyok. De látom, nem nagyon tolonganak a végzettek, tehát ebből következik, hogy valóban az elsősök azok, akik készségesen segítik a "kicsiket".Tiva írta:hali
én azt kérdezném,hogy most téged "hova bocsájtottak?" a lakhelyedre, vagy máshova? tudtad befolyásolni h hova rakjanak? továbbá h közrendes vagy vagy nem vagy..vagy?! vagy esetleg készenlétis?? ahova raktak ott volt már beavató ivás??![]()
-
- vendég
RSZKI írta:Félreértés ne essék, én csak fórumindító vagyok. De látom, nem nagyon tolonganak a végzettek, tehát ebből következik, hogy valóban az elsősök azok, akik készségesen segítik a "kicsiket".Tiva írta:hali
én azt kérdezném,hogy most téged "hova bocsájtottak?" a lakhelyedre, vagy máshova? tudtad befolyásolni h hova rakjanak? továbbá h közrendes vagy vagy nem vagy..vagy?! vagy esetleg készenlétis?? ahova raktak ott volt már beavató ivás??![]()
Miskolcról elsősök?? Én nem nagyon tudnék neveket említeni...itt akik segítenek,mind felvételizők maguk is!!
- Daniella17
- infobróker
ááá neem.... sok elsős van aki itt van... pl. Richy, vagy Tsaba aki már felszerelt
Ők is gyakran írnak,azokról már ne is beszéljünk akik nem regisztráltak és sokan vendégként vagy sima névvel írnak be,azaz nem látjuk az évfolyamát...

Tisztelem a rendet,vigyázom a csendet,engem az isten is RENDŐRnek teremtett! ...
-
- újonc
- Évfolyam: OH-2012
Nagyon jó ötletnek tartom ezt az oldalt, de az az érzésem, hogy nem igazán fognak azok reagálni bármire akik már leszereltek:(
Cs.P.
Cs.P.