Blog
Blog
Elindítottam egy weboldalt azzal a céllal, hogy külső érdeklődők, illetve a pályára jelentkezők valamivel nagyobb betekintést kaphassanak a rendészeti képzésben résztvevők napi-heti elfoglaltságaiba, illetve kötelességeibe.
Az oldal címe rszki.blog.hu
Az oldal címe rszki.blog.hu
_
Re: Blog
Ez jó ötlet volt 

-
- őstag
- Évfolyam: 2011k (6+hó)
- Iskola: Miskolci RSZKI
-
- őstag
- Évfolyam: 2011k (6+hó)
- Iskola: Miskolci RSZKI
- Badal
- újonc
Szeretem olvasgatni, hogy milyen nemes célokkal lesz valakiből rendőr
. Aztán szomorúan látom, hogy egyik-másik élesben korpa közé keveredik és asszisztál olyan dolgokhoz amivel nem ért egyet.
Jó lenne, ha minden RSZKI-s és RTF-es hallgatóról tudná az ember, hogy mi motiválta amikor rendőrnek ment.

Jó lenne, ha minden RSZKI-s és RTF-es hallgatóról tudná az ember, hogy mi motiválta amikor rendőrnek ment.
Fac, sapias et liber eris
- sweetheart
- tag
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 
Hidd el, hogy nem szeretnék belecsacsogni mindenbe. Csak kicsit több türelmet kértem az illetőtől. Megértheti ő is, hogy, hogy napi szinten nem igen fog működni a blog.Ha havonta egyszer, hó végén leírja a tapasztalatait vdsg, már az is segítség.
Ha nem lett volna korrekt, amit írok, biztos kaptam volna érte büntetést. De nem kaptam.
Viszont visszaélhettem volna azzal, hogy ide nem kell regisztrálni, és beírok vendégként, mégsem tettem. Legyen szép a napod, a 2 jómadarat meg hagyjad,Őket így, ilyennek szeretjük
Hidd el, nem szeretek vitatkozni...

Hidd el, hogy nem szeretnék belecsacsogni mindenbe. Csak kicsit több türelmet kértem az illetőtől. Megértheti ő is, hogy, hogy napi szinten nem igen fog működni a blog.Ha havonta egyszer, hó végén leírja a tapasztalatait vdsg, már az is segítség.
Ha nem lett volna korrekt, amit írok, biztos kaptam volna érte büntetést. De nem kaptam.
Viszont visszaélhettem volna azzal, hogy ide nem kell regisztrálni, és beírok vendégként, mégsem tettem. Legyen szép a napod, a 2 jómadarat meg hagyjad,Őket így, ilyennek szeretjük

Hidd el, nem szeretek vitatkozni...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sweetheart 2010. szeptember 23., csütörtök 8:30-kor.
- Daniella24
- tag
- Évfolyam: OH-2012
Én már nem értem ezt a topicot! Itt tényleg mindenki rendőr akar lenni!?Én speciel azért szeretnék jelentkezni hogy egy jó csapathoz,közösséghez tartozzak és hogy segítsek a másiknak ne pedig hátráltassam!Mindenkinek megvannak a hibái!Miért kell azért a másikat bántani mert máshogy áll hozzá a dolgokhoz!Beleszól minden témába, meg próbál segíteni másoknak.ÉS?Ez a baj??
Ha nem tetszik akkor minek olvassátok! Többet tett ő már itt mint mi együtt, mindenkinek próbál segíteni, ez miért baj? Azért mert ti nem tudtok semmit azért még a másikat nem kell leszólni mert ő tud v.mit. Őt érdekli ez a dolog és azért van itt napról napra hogy segítsen nem úgy mint ti akik hátráltatjátok a dolgokat nem inkább segítitek. Belehet fejezni a piszkálódást más iránt, ez nem az a fórum ahol ennek helye van, mennyetek máshová ha azért jötettek.
-
- újonc
ez most olyan mint mikor a kisebségi szidja a rendőrt agyba főbe,mikor meg baj van akkor a 107,112 hívják
Ez így nemcsapatjáték.Szerintem egymást kéne segíteni.Végülis egy a cél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez így nemcsapatjáték.Szerintem egymást kéne segíteni.Végülis egy a cél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Daniella24
- tag
- Évfolyam: OH-2012
Erről van szó!
köszi fiúk!