Csak zsarunak mennék, de vízum, munkavállalási, állampolgárság. 10 év, addig itthon fenntebb lehet már az ember beosztásbanzsoti írta:Dean mondtam már neked hogy költözz haverohoz ki USA ba. Elég kicsi az esély hogy rendőrnek kimehess de legalább próbáld meg.
Leendő rendőrök! ti hogyan oldjátok majd meg ezt?
- Dean
- őstag
- Évfolyam: OJT-2011
Re: Leendő rendőrök! ti hogyan oldjátok majd meg ezt?
- zsoti
- hivatásos fórumozó
Hát addigra ha ügyes vagy tiszt lehetsz. Akkor meg el kell fogadni hogy itthon nincsen taser. 

- ismeretlen
- kvázi-tag
- Évfolyam: OJT-2011
Dean írta:Riky írta:Az emberek többsége sajnos egy "Donald kacsát" lát a rendőrben. Nem tisztelik őket, és itt a baj. A rendőr nem tehet ez ellen semmit, pedig ha megtehetné, hogy odalépjen, és egy nagyfülessel megajándékozza a sértegetőt, akkor lehet, hogy máskor megfontolná az illető, hogy beszóljon- e a rendőrnek.
Eljön az idő amikor TASER pisztollyal engedik a zsaruk az 50.000 Volt-ot a rendetlenkedők fenekébe
Itt ez az idő sosem fog eljönni. Amerikát azért ne hasonlítsuk ide... Ott a fegyvertartás is másképpen van. Viszont Magyarországon is lenne mit változtatni . Valóban .
"Ami nem öl meg az erõsebbé tesz."
- Riky
- vezető infobróker
- Évfolyam: 2011-2013
- Iskola: Miskolci RSZKI
Szerintem sem fog az az idő egyhamar eljönni, ugyanis túl sok a jogvédő szervezet
... Na erről inkább nem nyilatkozok, mert akkor kizárnak 

Tisztelem a rendet, vigyázom a csendet, engem az Isten is RENDŐRNEK teremtett!
-
- vezető infobróker
http://www.youtube.com/watch?v=wkEuU8Dtfgk&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=3NKhZgFR ... ure=search
Minap találtam ezeket a "gyöngyszemeket" Hihetetlen milyen primitív bunkó emberek vannak, nem tudom honnan veszik a bátorságot az ilyen hangnemhez rendőrökkel szemben. Szerintem pedig normálisan jártak el. Mindig csodáltam az ilyen rendőröket a türelmük miatt!
Minap találtam ezeket a "gyöngyszemeket" Hihetetlen milyen primitív bunkó emberek vannak, nem tudom honnan veszik a bátorságot az ilyen hangnemhez rendőrökkel szemben. Szerintem pedig normálisan jártak el. Mindig csodáltam az ilyen rendőröket a türelmük miatt!

-
- vendég
Úgyis megtanuljátok az "öreg"ektől, hogy milyen trükkök vannak, amihez nem kell gumibot 

-
- tag
Gabor91 írta:http://www.youtube.com/watch?v=wkEuU8Dtfgk&NR=1
Ezek az emberek provokálták a rendőröket hátha, valamelyk jogellenesen lép fel ellenük! Nem értem az ilyeneket..., de ha baj van akkor meg hol a rendőr..
Hazámat szolgálom!
ááh ennyi ráérő embert pff..szegény szerencsétleneknek nincs más dulguk mint kikezdeni a rendőrökkel...
én olyan történeteket hallottam olyan beszólásokat hogy pl megy 2 rendőr meg 1 kutya velük az utcán és akkor elmegy melletük 1 ilyen kötekedős beszólós ember...és eztmondja a rendőröknek hogy miaz a kollegának nemjutott sapka?..ekkora szánalmas embereket
én olyan történeteket hallottam olyan beszólásokat hogy pl megy 2 rendőr meg 1 kutya velük az utcán és akkor elmegy melletük 1 ilyen kötekedős beszólós ember...és eztmondja a rendőröknek hogy miaz a kollegának nemjutott sapka?..ekkora szánalmas embereket
- cserelaszlo
- lelkes újonc
- Évfolyam: 2012-2014
Én nem tűröm el azt, hogy valaki a fülem hallatára szidja a rendőröket... így g..i rendőr meg úgy g..i rendőr... erre azt szoktam mondani hogy ha baj van akkor ne kiabáljon rendőrért senki, aki szidja azokat akik azért vannak hogy megvédjék a s...ét...
általában ilyenkor azért csendben maradnak a nagyszájúak...
általában ilyenkor azért csendben maradnak a nagyszájúak...
Véres verejtékkel, könnybe lábadt szemmel, Hazámat szolgálom ha kell, életemmel!