Magam nevében is köszönöm szépen a választ! Azt esetleg lehet tudni, hogy ez a bizonyos Csapatszolgálati képzés mikor kezdődne, nekem a Kapitányságomon annyit mondtak, hogy az iskola után, ami azért elég bő intervallum. A "nyaralás" tervezése miatt nekem sem elhanyagolható szempont, hogy pontosan hol és mikor is lesz ez a képzés.Iszilagyi írta:Naptári tervünk szerint június 15-én pénteken esz a kibocsátó ünnepség!
Kérdések és Válaszok
- Pietro
- lelkes újonc
- Évfolyam: OJT-2011
Re: Kérdések És Válaszok
Ezt a kérdést már passzolom!
Évfolyamparancsnokát hívja fel és tájékozódjon!

Szilágyi Ildikó
- Pietro
- lelkes újonc
- Évfolyam: OJT-2011
Köszönöm válaszát, keresni fogom Pk. urat!Iszilagyi írta:Ezt a kérdést már passzolom!Évfolyamparancsnokát hívja fel és tájékozódjon!
-
- vendég
sziasztok. 2 srác beszélgetett mögöttem a buszon, egyik említette , hogy esetleg rendőr szeretne lenni.aztán nekem le kellett szállnom...utánaolvastam,és tudom is, hogy magyar állampolgárnak kell ehhez lenni, vagy bevándorlási.... mindegy , nem is ez a lényeg. a srác sztem itt született az országban, de erős ázsiai vonásokkal rendelkezik... (szem) lehet így rendőr ? tudom, hülye kérdés, de érdekelne már ezekután engem is. bár még soha nem gondolkodtam ezen...
elnézést, ha fura a kérdés 

Ha első körben a jelentkezési feltételeknek megfelel, majd folytatja a felvételivel, azt követően pedig ....... és lehetne még sorolni, akkor miért is ne? A társadalom amiben élünk is elég "sokszínű", ez a szakmánkban - az Ön által felvetett verzióban - semmiképpen nem lehet kizáró ok!
Szilágyi Ildikó
- talpasfgy
- lelkes újonc
- Iskola: Miskolci RSZKI
A Stromfeld Laktanyának mi a Címe? 
3526 Miskolc, ????
(Az iskola címét tudom.. Szentpéteri kapu 78.)

3526 Miskolc, ????
(Az iskola címét tudom.. Szentpéteri kapu 78.)
Postai küldeményt oda nem lehet továbbítani. A címe egyébként Szentpéteri kapu 107.
Tisztelettel
BIE
BIE
-
- újonc
- Évfolyam: 2011k (6+hó)
Sziasztok!
A barátnőm már kiakaszt egy ideje, azzal nyaggat, hogy van most valamilyen új rendőrös sorozat, ami neki nagyon tetszik, és hogy nekem is néznem kellene vele, hogy kellően motivált legyek, vagy mi
szóval ti tudjátok melyikre gondolhat? Nem vagyok egy két lábon járó műsorújság, úgyhogy fogalmam sincs milyen sorozatok futnak mostanában, de itt hátha nézi valaki!
A barátnőm már kiakaszt egy ideje, azzal nyaggat, hogy van most valamilyen új rendőrös sorozat, ami neki nagyon tetszik, és hogy nekem is néznem kellene vele, hogy kellően motivált legyek, vagy mi

-
- újonc
- Évfolyam: 2011k (6+hó)
Szia lorip! Azt hiszem sejtem, hogy melyik sorozatra gondolt a barátnőd, ez a Kékpróba lesz, ami a universalon megy, ha jól tudom már a 3. évaddal: http://www.youtube.com/watch?v=bQi526ni ... e=youtu.be
Egyébként nem rossz a sztori, én ha tudom, mindig megnézem, különösen figyelmedbe ajánlanám a női főszereplőt..öhmm..
én kötelezővé tenném a hétköznapi ruhatárba is az egyenruhát a csajoknak 
Egyébként nem rossz a sztori, én ha tudom, mindig megnézem, különösen figyelmedbe ajánlanám a női főszereplőt..öhmm..

Azt szeretném megtudni hogy az iskolában van e WIFI ??