Kérdések és Válaszok
Re: Kérdések És Válaszok
Igen, de az átviteli sebesség eléggé korlátozott még. Dolgozunk rajta, hogy az is bővüljön.
Tisztelettel
BIE
BIE
-
- vendég
Jelenlegi felvételizők milyen logika alapján sorolják be magukat évfolyamba? Ide nem azt kellene írni, amikor az MRSZKI padjait koptatják ???
Lila(színű) !!! névvel is láttam a napokban felvételizőt...mindenesetre elgondolkodtató...
Lila(színű) !!! névvel is láttam a napokban felvételizőt...mindenesetre elgondolkodtató...
Az "Ez + Az"-ba minden belefér. Az iskola tanulói számára elkülönítetten fenntartott fórumrészeket a rajtuk kívüli fórum látogatók nem is látják, nincs hozzá jogosultságuk.
Tisztelettel
BIE
BIE
-
- vendég
Öhmm.Ez most nem teljesen az a válasz, amit vártam, próbálom egyszerűbben megfogalmazni a kérdésem. Jelenlegi felvételiző hogy járhatott Önökhöz pl 2006-2008-as évfolyamra, és és másik felvételiző neve hogy válthatott lilára(lásd:végzett tanulóink)BIE írta:Az "Ez + Az"-ba minden belefér. Az iskola tanulói számára elkülönítetten fenntartott fórumrészeket a rajtuk kívüli fórum látogatók nem is látják, nincs hozzá jogosultságuk.
- gvincze
- admin
- Iskola: Miskolci RSZKI
- Kapcsolat:
vidorka írta:Öhmm.Ez most nem teljesen az a válasz, amit vártam, próbálom egyszerűbben megfogalmazni a kérdésem. Jelenlegi felvételiző hogy járhatott Önökhöz pl 2006-2008-as évfolyamra, és és másik felvételiző neve hogy válthatott lilára(lásd:végzett tanulóink)

-
- újonc
Üdv!
Engem a magasság határ érdekelne a 2013-as tanévre, mert nyilván pár évente mindig változó. Mekkora a minimum? (Lányoknál)
Engem a magasság határ érdekelne a 2013-as tanévre, mert nyilván pár évente mindig változó. Mekkora a minimum? (Lányoknál)
-
- újonc
Belügyrendészeti Alapismerek - Érettségi
Szép jó estét kívánok mindenkinek!
Szeretnék érdeklődni hogy Belügyrendészeti Alapismeretek tantárgyból érettségire hogyan lehet lehetőség jelentkezi.Sajnálatos módon olyan iskolába járok jelenleg ahol nem tanítják ezt a tantárgyat azonban a jövőben mindenféleképpen szeretném valahogy elvégezni mert nagyon érdekesnek találom és pont ez az a tantárgy számomra amiből szívesen tanulnék.Az iskolában van rá lehetőség elvégezni? A választ előre is köszönöm.
Tisztelettel: Szűcs Dávid
Szeretnék érdeklődni hogy Belügyrendészeti Alapismeretek tantárgyból érettségire hogyan lehet lehetőség jelentkezi.Sajnálatos módon olyan iskolába járok jelenleg ahol nem tanítják ezt a tantárgyat azonban a jövőben mindenféleképpen szeretném valahogy elvégezni mert nagyon érdekesnek találom és pont ez az a tantárgy számomra amiből szívesen tanulnék.Az iskolában van rá lehetőség elvégezni? A választ előre is köszönöm.

Tisztelettel: Szűcs Dávid
Re: Belügyrendészeti Alapismerek - Érettségi
Honlapunkon megtalálja a belügyi rendészeti tantárgyból érettségiztető iskolák nevét, elérhetőségét előkészítőképzés.
-
- újonc
Re: Belügyrendészeti Alapismerek - Érettségi
Nagyon szépen köszönöm a segítséget. További szép estét