Lehet-e BV-ből rendőr?

Minden egyéb téma, aminek a fenti fórumokban nem találtad meg a helyét.
robertoka
vendég

Lehet-e BV-ből rendőr?

Hozzászólás Szerző: robertoka » 2012. március 1., csütörtök 14:19

Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni. hogy BV- től vesznek -e át rendőrnek? Hallottam olyat, hogy megszünt az átjárhatóság a 2 "cég" között. Felhívtam egy kapitányságot ez ügyben és mondták, hogy semmi akadálya átvenni. Csak attól félek, hogy a BV nem enged át:S Novemberig próbaidős vagyok, mondta a parancsnok, hogy az sem baj csak várjam meg a júniust, mert akkor végeznek a sulisok és ha nem is ott másik körzetbe átvennének. Annyi lenne kérdésem, hogy szerintetek BV - átenged e, és ha átenged vissza kell e fizetni a bv-nél a próbaidőt? Köszönöm a segítséget

Avatar
BIE
staff
staff
Hozzászólások: 712
Csatlakozott: 2008. december 1., hétfő 17:34
Tartózkodási hely: MRSZKI

Re: Bv-ből rendőr

Hozzászólás Szerző: BIE » 2012. március 3., szombat 14:15

Ha átengedik, nem kell fizetni, ha nem engedik, akkor le kell szerelni és azt követően fel kell szerelni. Ebben az esetben lehet visszafizetési kényszer. Akár így, akár úgy jön rendőrnek, el kell végeznie az IRK rendőrképzést.
Tisztelettel
BIE

vendeg
vendég

Re: Bv-ből rendőr

Hozzászólás Szerző: vendeg » 2013. augusztus 14., szerda 19:20

Jó estét!
Olyan kérdésem lenne, ha a bv-től közös megegyezéssel leszerelek ftőrm rendfokozatommal és elvégzem a 2 éves rendőrképzést valamelyik szakközép iskolában, akkor őrmesterként vagy főtörzsőrmester ként kezdem a rendőri pályám?
Sajnos voltam bent a Brfk-n és megmondták a személyügyön a két parancsnok megegyezett, hogy nem lehet átvétel és többet átképzőt sem indítanak. :(
A választ előre is köszönöm.

Avatar
BIE
staff
staff
Hozzászólások: 712
Csatlakozott: 2008. december 1., hétfő 17:34
Tartózkodási hely: MRSZKI

Re: Bv-ből rendőr

Hozzászólás Szerző: BIE » 2013. augusztus 15., csütörtök 18:07

Ha nem lemondással távozik, akkor elvileg a rendfokozatát megőrzi és visszavételkor éledhet. Gondolom én, de nem biztos, hogy ebben az esetben én vagyok az illetékes. :)
Tisztelettel
BIE

Válasz küldése