5+1 képzés
-
- vendég
5+1 képzés
Érdeklődnék! Halottam hogy indul megint 5+1 es képzés készenléti rendőrséghez! Érdekelne engem a jelentkezési határidő!!!??? Ha valaki tud segítsen lécci! Köszönöm előre is!
Re: Rendőr képzés nélkül
Hello!Milan írta:Érdeklődnék! Halottam hogy indul megint 5+1 es képzés készenléti rendőrséghez! Érdekelne engem a jelentkezési határidő!!!??? Ha valaki tud segítsen lécci! Köszönöm előre is!
Ha erre gondolsz akkor a jelentkezés folyamatos. Június 4-én lesz a tájékoztató itt Győrben.
http://www.jobinfo.hu/allas/Jaror/Pecs- ... 7/Prfssn-h
Remélem tudtam segíteni!!

Re: Rendőr képzés nélkül
Jó napot!
Érdeklődnék, hogy van e információjuk arról, hogy lesz e még a közeljövőben 5+1-es képzés a rendőrségnél vagy a készenléti rendőrségnél? Előre is köszönöm a választ. Üdv: Ádám
Érdeklődnék, hogy van e információjuk arról, hogy lesz e még a közeljövőben 5+1-es képzés a rendőrségnél vagy a készenléti rendőrségnél? Előre is köszönöm a választ. Üdv: Ádám
-
- vendég
Re: 5+1 képzés
Jó napot!
Szeretnék érdeklődni hogy akinek van mar őr-járőrtársi képzèse annak mikor indul további modulokat adó tanfolyam.
Szeretnék érdeklődni hogy akinek van mar őr-járőrtársi képzèse annak mikor indul további modulokat adó tanfolyam.
Re: 5+1 képzés
A képzéssel kapcsolatos tervezet felterjesztésre került. Kérem, továbbképzésével kapcsolatban keresse munkáltatójánál a Humánigazgatási Szolgálat munkatársát.