KLucus9 ez még engem is meghatott férfi létemreKLucus9 írta:a nőknek mindenhol van helyük... van amire egy nőnek van jobb rálátása, van amire egy férfinak. van amiben mindkét nem ugyanolyan jó. de ez nemeken belül emberekre is igaz. senki sem egyforma,de tény és való nem szabad a nőket lenézni és aki ezt teszi az inkább szánalmas,mint realista.... szóval Hajrá Csajok!![]()
Persze, kivétel természetesen van, de alapvetően nem női szakma! Viccesen néz ki mikor egy 160 egynéhány cm-es hölgy áll szembe egy 100 kgos állattal, mert adott esetbe nem biztos hogy jelen van a járőrtárs, és egyedül kell megoldania a helyzetetMagic írta:Hidd el van 1-2 olyan fiú, aki gyengébb fizikailag, mint egy lány. Nem minden lány olyan gyenge!
Jó, ebben igazad van. Én annyira nem félek, 180 cm magas lány vagyok:) Sok harcias 162-5 cm-es lány van a sulinkban is, igaz, én nem venném fel őket, mert tényleg nem fog semmit tenni a 100 kilós bűnöző ellen, attól függetlenül hogy gyorsan fut, vagy jó fekvőtámaszozik. Erre is kéne gondolni... Na mind1!Vendég írta:Persze, kivétel természetesen van, de alapvetően nem női szakma! Viccesen néz ki mikor egy 160 egynéhány cm-es hölgy áll szembe egy 100 kgos állattal, mert adott esetbe nem biztos hogy jelen van a járőrtárs, és egyedül kell megoldania a helyzetet