Fõ tartalom

szerda, 13 augusztus 2014 00:00

Felvételi

Tartalom:

 

Próbafutam

Jelentkezési egységcsomag

Életvitel ellenőrzés

Segédletek

Rendeletek, Szabályzatok

Tanulói szerződéskötés

 


Próbafutam:

pdf dokumentum letöltése Tájékoztató

pdf dokumentum letöltése Jelentkezési lap

pdf dokumentum letöltése Szállásigénylő lap

 


Jelentkezési egységcsomag:

Rendészeti Szakgimnáziumi Jelentkezési Egységcsomag a 2019. szeptember 1-jén induló képzésre. Jelentkezési határidő: 2019. február 18!

pdf dokumentum letöltése Jelentkezési egységcsomag 2019 (2 éves rendőr tiszthelyettes képzéshez) - A 2 éves rendőr tiszthelyettes képzést azok választhatják, akik normál érettségivel, illetve rendvédelmi fakultáción szerzett érettségivel már rendelkeznek, vagy 2019 évben tesznek érettségi vizsgát.

pdf dokumentum letöltése Jelentkezési egységcsomag 2019 (1,5 éves rendőr tiszthelyettes képzéshez) - A 1,5 éves rendőr tiszthelyettes képzést csak azok választhatják, akik ez idáig a fegyveres szervek és vagyonvédelem rendészeti ágazati képzésben tanultak és 2019 évben tesznek szakmai érettségi vizsgát.

pdf dokumentum letöltése Hatósági erkölcsi bizonyítvány kitöltési MINTA

 


Életvitel ellenőrzés:

A rendvédelmi feladatokat ellátó szervek hivatásos állományának szolgálati viszonyáról szóló 2015. évi XLII törvény 41.§. (1) bekezdés alapján életvitel ellenőrzésre kerül sor a felvételi eljárás során.  Az életvitel ellenőrzéshez szükséges iratok: jelentkezőtől adatlap és önéletrajz, valamint a vele közös lakcímen tartózkodó felnőttektől un: "hozzátartozói nyilatkozat".

pdf dokumentum letöltése Adatlap életvitel ellenőrzéshez

pdf dokumentum letöltése Hozzátartozói nyilatkozat

 


Segédletek:

pdf dokumentum letöltése Felkészülési javaslat fizikai alkalmassági vizsgára

 


Rendeletek; Szabályzatok:

pdf dokumentum letöltése Iskolai Felvételi Szabályzat 2018

Tisztelt felvételt nyert jelentkezőink! Az augusztus hónapban történő beíratkozás során aláírnak majd egy tanulói szerződést, amely meghatározza a következő 4 évüket. Ennek a tanuló szerződésnek az alapját képezi az itt letölthető hatályos jogszabály: (A tanulói szerződés aktuális változatát lentebb érhetik el)

pdf dokumentum letöltése 32/2005. (VI. 30.) BM-OM együttes rendelet

Az igazságügyi és rendészeti miniszter, az önkormányzati miniszter és a polgári nemzetbiztonsági szolgálatokat irányító tárca nélküli miniszter 57/2009. (X. 30.) IRM–ÖM–PTNM együttes rendelete, egyes rendvédelmi szervek hivatásos állományú tagjai egészségi-, pszichikai- és fizikai alkalmasságáról, közalkalmazottai és köztisztviselői munkaköri egészségi alkalmasságáról, a szolgálat-, illetve keresőképtelenség megállapításáról, valamint az egészségügyi alapellátásról:

pdf dokumentum letöltése 57/2009. IRM-ÖM-PTNM rendeletet

 


Tanulói szerződéskötés:

pdf dokumentum letöltése A rendőri hivatás etikai kódexe

pdf dokumentum letöltése Tanulói szerződés 2015

 


 

Megjelent: 110791 alkalommal Utoljára frissítve: péntek, 19 október 2018 15:15