Fõ tartalom

kedd, 06 február 2018 13:42

XI. "Bajusz Zoltán" Nemzetközi Meghívásos Öregfiúk Teremlabdarúgó Emléktorna

Írta: Majzik Zsuzsa
Értékelés:
(0 szavazat)

2018. február 3-án tizenegyedik alkalommal rendeztük meg intézményünkben a "Bajusz Zoltán" Nemzetközi Meghívásos Öregfiúk Teremlabdarúgó Emléktornát a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium, és annak Sportegyesülete szervezésében, a Magyar Rendészeti Sportszövetség támogatásával.

Az rendezvénnyel emléket kívánunk állítani volt kollégánknak, Bajusz Zoltánnak, akinek nemcsak sport tevékenysége volt jelentős, de a közösségépítés terén is kiemelkedett. Az emlékezés mellett célunk volt a sportbarátság további mélyítése, a teremlabdarúgás népszerűsítése, a baráti kötődések erősítése.

Az idei tornán öt csapat mérkőzött a bajnoki címért. Vendégül láttuk a kolozsvári és a nagyváradi társiskoláink csapatait, a Borsod – Abaúj – Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint a Készenléti Rendőrség XXI. Határvadász Bevetési Osztály csapatát.

XI. "Bajusz Zoltán" Nemzetközi Meghívásos Öregfiúk Teremlabdarúgó EmléktornaXI. "Bajusz Zoltán" Nemzetközi Meghívásos Öregfiúk Teremlabdarúgó EmléktornaXI. "Bajusz Zoltán" Nemzetközi Meghívásos Öregfiúk Teremlabdarúgó EmléktornaXI. "Bajusz Zoltán" Nemzetközi Meghívásos Öregfiúk Teremlabdarúgó Emléktorna

Az emléktornát Bagi István r. ezredes Igazgató Úr nyitotta meg, szabályszerű sérülésmentes jó versenyzést, és egy nagyon kellemes napot kívánt a csapatoknak, résztvevőknek.

XI. "Bajusz Zoltán" Nemzetközi Meghívásos Öregfiúk Teremlabdarúgó Emléktorna

A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium csapatának tagjai:
Soós Gyula, Koleszár Zoltán, Vincze Zsolt, Tóth Géza, Péter Gábor, Kapi László, Szabó Gábor, Hogya Árpád, Bajusz Ádám, Juhász Norbert, Tóth Ferenc, Mészáros Balázs

XI. "Bajusz Zoltán" Nemzetközi Meghívásos Öregfiúk Teremlabdarúgó Emléktorna

A korábbiaktól eltérően ebben az évben a csapatok létszámából adódóan körmérkőzéses rendszerben került lebonyolításra az emléktorna. A megszerzett pontok alapján került kihirdetésre a végeredmény.

XI. "Bajusz Zoltán" Nemzetközi Meghívásos Öregfiúk Teremlabdarúgó EmléktornaXI. "Bajusz Zoltán" Nemzetközi Meghívásos Öregfiúk Teremlabdarúgó Emléktorna

A torna végeredménye:

  1. Nagyváradi "Avram Iancu" Határrendészeti Tiszthelyettes Képző Iskola csapata
  2. Kolozsvári Septimiu Muresan Rendőrképző Iskola csapata
  3. Készenléti Rendőrség XXI. Határvadász Bevetési Osztály csapata
  4. Miskolci Rendészeti Szakgimnázium csapata
  5. Borsod – Abaúj – Zemplén Megyei Rendőr – főkapitányság csapata

A torna legjobb játékosa: Tóth Géza (Miskolci Rendészeti Szakgimnázium)

A torna legjobb kapusa: Adrian Panc (Nagyváradi "Avram Iancu" Határrendészeti Tiszthelyettes Képző Iskola)

A torna gólkirálya: Plaian Dan (Kolozsvári Septimiu Muresan Rendőrképző Iskola)

XI. "Bajusz Zoltán" Nemzetközi Meghívásos Öregfiúk Teremlabdarúgó EmléktornaXI. "Bajusz Zoltán" Nemzetközi Meghívásos Öregfiúk Teremlabdarúgó EmléktornaXI. "Bajusz Zoltán" Nemzetközi Meghívásos Öregfiúk Teremlabdarúgó Emléktorna

Köszönetet mondunk a rendezvény támogatásáért a Magyar Rendészeti Sportszövetségnek, a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium Sportszövetségének, a Bajusz családnak, valamint az Avalon Parknak és a Hell Energy Magyarország Kft-nek.

Köszönjük a résztvevő csapatok megjelenését, és mindazok munkáját, akik lehetővé tették ezen hagyomány folytatását.

Megjelent: 1196 alkalommal Utoljára frissítve: szerda, 28 február 2018 13:35