Fõ tartalom

hétfő, 26 március 2018 09:13

Újabb tehetség "tűzvonalban"

Írta: Dr. Nagy Ákos
Értékelés:
(0 szavazat)

2018. február 28-án Kohári Dávid tanuló a 105-ös osztály tanulója elnyerte a "Tehetségek Magyarországa ösztöndíjat".

Kohári Dávid sportlövészetben elért eredményeire, valamint rendőrhöz méltó, példamutató elkötelezettségére, magatartására edzője Dr. Nyilas István r.főhadnagy úr felfigyelt. A főhadnagy úr a tehetséggondozás területén történő ténykedése során szoros kapcsolatot ápol a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetségével. Bonis bona díjazottunk az újabb sikeres pályázásának köszönhetően, vezető programfelelősként lehetősége nyílt arra, hogy javaslatot tegyen egy tanulóra, akit érdemesnek talál a fenti ösztöndíj elnyerésére és Kohári Dávid személyében meg is találta a legmegfelelőbb alanyt. Javaslatával felkereste a pályázó osztályfőnökét Antal Attila r. százados urat, aki egyetértett a tanuló jelölésével, továbbá rendőrhöz méltóan jelentette elöljáróinak. Ezek után nem maradt más hátra, mint a pályázati anyag elkészítése, feltöltése az arra szolgáló elektronikus felületre, valamint az ajánlólevél megírása.

A pályázó és “mentora” munkálkodása sikerrel járt, mivel Kohári Dávid az elérhető legmagasabb összeget nyerte el a pályázaton.

Ezúton gratulálunk tanulónk szép sikerének és kívánjuk, hogy tehetségét a saját maga fejlődése és iskolánk dicsőségére kamatoztassa tovább.

Magyar Tehetségsegítő Szervezetek SzövetségeSzéchenyi 2020

Megjelent: 1751 alkalommal