Fõ tartalom

péntek, 20 április 2018 13:52

BM Országos Terepfutó Bajnokság a Gaja-völgyi Tájcentrumban

Írta: Géczy Annamária
Értékelés:
(0 szavazat)

Gyönyörű környezetben, a Gaja-völgyi Tájcentrumban rendezték meg a 2018. évi BM Országos Terepfutó Bajnokságot, amelyen iskolánk csapata 11 fővel (6 tanuló, 5 dolgozó) vett részt. A terep embert próbáló volt a hosszú emelkedők miatt, de a táj szépsége feledtette a versenyzőkkel a megpróbáltatás nehézségeit.

Minden versenyzőnk kihozta magából a maximumot, így a következő eredményekkel térhettünk haza.

Dr. Vereckeiné Pogonyi Gyopár r. szds. a IV. korcsoportos hölgyek között az 1. helyen ért célba.

Géczi Annamária ka. a nők II. korcsoportos futamában lett 4. helyezett. Ugyanebben a futamban indult Patolts Ágnes ka. és Kőhalminé Mizsei Orsolya r. őrgy. is.

Szintén a II. korcsoportban, de a férfiak között képviselte iskolánkat Fónagy István r. szds.

A női nyílt kategóriában Szűcs Réka (103.o.) a 7. helyet, Kodolányi Réka (101.o.) a 8. helyet, Antal Mercédesz a 24. helyet szerezte meg. Ezeknek a szép teljesítményeknek köszönhetően a csapatuk a 4. helyen végzett.

A férfi nyílt kategóriában is sikerült pontszerző helyeken befutni Heffler Mártonnak (102.o.) 13. helyen és Serfőző Zoltánnak (103.o.) a 14. helyen. A csapat harmadik tagja Kiss Gergő (101.o.) fájós térddel is teljesítette a távot, 37-ként ért célba.

BM Országos Terepfutó BajnokságBM Országos Terepfutó BajnokságBM Országos Terepfutó Bajnokság

Fontos megjegyezni, hogy a nagy létszámú futamok és a versenyszerűen futó ellenfelek ellenére sikerült nekünk is a dobogó közelébe férkőzni, esetleg pontszerző helyen végezni, amely korántsem kis teljesítmény.

Az is ritkaságnak számít, hogy a csapat egy jelentős részéhez (5 fő) a küzdősportok közelebb állnak, mint a futás, így a csapat tagjaira méltán büszkék lehetünk.

Köszönjük, hogy vállalták a kedves kollégák és tanulók a versenyen való részvételt!

További sportsikereket kívánunk nekik!

Megjelent: 837 alkalommal