Fõ tartalom

szombat, 21 április 2018 14:07

Rendőrnap

Írta: MRSZG
Értékelés:
(0 szavazat)

Április 24-e, Szent György napja Magyarországon a Rendőrség ünnepe. Iskolánk és a Borsod–Abaúj–Zemplén Megyei Rendőr–főkapitányság 2018. április 21-én tartotta a Rendőrség Napja alkalmából közösen szervezett ünnepségét intézményünkben.A rendezvényre a rendőrség munkáját megismerni kívánók és a rendőri hivatás iránt érdeklődők egyaránt ellátogattak, akik különböző imitált rendőri intézkedéseknek, látványos bemutatóknak, veszélyes szituációkat prezentáló helyzeteknek lehettek szem és fültanúi. Kutyás, motoros valamint fegyvertechnikai bemutatók, baleset és bűnmegelőzési ismertető színesítette a programot. Az érdeklődők saját kezükkel is kipróbálhatták milyen a bűnügyi technikusok munkája, valamint motorkerékpár szimulátoron gyakorolhatták a szabályos és biztonságos közlekedést.

RendőrnapRendőrnapRendprnapRendőrnap

A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium I. éves tanulói is kitettek magukért. A csapatszolgálati képzés keretében elsajátított ismereteiket mutatták be az alakuló téren.

Rendőrnap

A rendezvényre látogatók megtudhatták azt is, hogyan válhatnak az ország legnagyobb rendészeti szervének tagjává. A toborzó tevékenységet kiegészítette az úgynevezett "BIKESAFE" program is, aminek keretében a kerékpáros érdeklődők ingyenesen regisztrálhatták kétkerekűiket a rendőrség központi adatbázisában.

Megjelent: 1446 alkalommal Utoljára frissítve: szombat, 21 április 2018 14:35