Fõ tartalom

csütörtök, 26 április 2018 09:35

Rendőrnap a Városligetben

Írta: Kőhalminé Mizsei Orsolya
Értékelés:
(0 szavazat)

Iskolánk a tavalyi évhez hasonlóan, ebben az évben is képviseltette magát a budapesti Városligetben megrendezésre került Országos Rendőr-és Tűzoltónapi rendezvényen április 21-én.

Hosszú évekre visszanyúló hagyomány, hogy a rendőrök védőszentje, Szent György, illetve a tűzoltók védőszentje, Szent Flórián napjának alkalmából élménydús majális kerül megrendezésre a Városligetben.

Ilyenkor a színes programok mellett, a rendvédelmi szervek teljes körűen képviseltetik magukat, nem tesznek másként a rendészeti szakgimnáziumok sem.

A Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumot Kőhalminé Mizsei Orsolya r. őrnagy, kiemelt főreferens, Dr. Nagy Gergely István r. fhdgy., kiemelt főelőadó, és két fő első éves tanuló, Balogh Lajos és Koszola Angelika képviselte.

Rendőrnap a VárosligetbenRendőrnap a Városligetben

Az érdeklődőknek bemutattuk az alapvető kényszerítő eszközöket, azokat ki-és felpróbálhatták, valamint teljes körű tájékoztatást tudtunk kínálni azoknak, akik érdeklődnek a rendőri pálya iránt.

Az ország minden részéből érkeztek rendészeti tagozatos középiskolások, így mozgalmas volt a napunk, hiszen még mindig van respektje az egyenruhának.

Ezen a majálison került sor a II. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny nyerteseinek jutalmazására. Ezúton gratulálunk a csapatoknak!

Vidám és nagyon jó hangulatú nap volt, az időjárás szenzációs volt, ezért már nagyon várjuk a következő évi rendőr majálist!

Megjelent: 1402 alkalommal Utoljára frissítve: csütörtök, 26 április 2018 11:59