Fõ tartalom

szerda, 02 május 2018 09:24

I. Miskolci Target Sprint verseny

Írta: Kelemen Alex 108. o.
Értékelés:
(0 szavazat)

2018. április 14-én került megrendezésre az I. Miskolci Target Sprint verseny a Miskolci Honvéd SE szervezésében. A megmérettetésre gyönyörű környezetben került sor, közvetlenül a Szinva patak mellett a Csanyik-völgy festői környezetében.

A küzdelem családias hangulatban zajlott. A megmérettetésre az ország minden tájáról érkeztek versenyzők. Iskolánk sportegyesületének képviselőiként igyekeztünk maximális teljesítményt nyújtani. Ennek függvényében az eredményeink egyéniben a következőek:

  • Bódvai Fanni 113. o. Junior Leány kategória 4. hely
  • Kelemen Alex 108. o. Felnőtt Férfi kategória 5. hely
  • Kohári Dávid 105. o. Junior Fiú kategória 4. hely

A versenyen a "Mix" kategória is megrendezésre került. Ennek lényege, hogy egy fiú-lány páros mérkőzik meg a többi "vegyes" párral. Közülünk Bódvai Fanni és Kohári Dávid indult az erős mezőnyben és nagy küzdelem árán a dobogó 3. fokára állhattak fel.

I. Miskolci Target Sprint versenyI. Miskolci Target Sprint versenyI. Miskolci Target Sprint versenyI. Miskolci Target Sprint versenyI. Miskolci Target Sprint verseny

Köszönjük a lehetőséget iskolánknak és az eredményes felkészítést Dr. Nyilas István r. főhadnagy Úrnak, aki a szakág népszerűsítésében is nagy szerepet vállal.

Megjelent: 821 alkalommal