Fõ tartalom

kedd, 29 május 2018 09:23

A kompetenciamérés eredményei a 2016-os új protokoll tükrében

Írta: Kerek Melinda
Értékelés:
(0 szavazat)

Intézményünkben évek óta működtetjük a mérésen alapuló módszert, azonban 2016-tól egy megújult szakmai protokollt követünk, amelynek alapja a rendőri kompetenciák középpontba helyezése.

2016. augusztus végén került sor az akkor elsős évfolyam (2016-2018) bemeneti kompetenciáinak azonosítására. Az azóta eltelt két év alkalmat biztosított mind a szaktanároknak, mind az osztályfőnököknek arra, hogy a bemeneti mérésen feltárt fejlesztendő területeket az iskola által felkínált lehetőségekkel, akár tanórán, akár azon túl, fejlesszék, segítsék.

KompetenciamérésKompetenciamérésKompetenciamérés

2018 májusában, a komplex szakmai vizsgára való felkészülés időszaka alatt ismét lehetőséget kaptak a tanulók hogy megmutassák kommunikáció, együttműködés, minőségre törekvés, stb. területén, mennyit fejlődtek, mennyire állnak készen a rendőri munkára.

Kompetenciamérés

A kimeneti mérés alkalmával olyan helyzetbeállításokban figyeltük meg a tanulók tevékenységét, amelyek során mérhetők a rendőri kompetenciák, ugyanakkor a kibocsátó ünnepély után, a mindennapokban is találkozhatnak a helyzettel a már esküt tett fiatalok.

Az évfolyam tanulói közül 79 tanuló ért el kiváló eredményt az idei tanévben.

Megjelent: 946 alkalommal