Fõ tartalom

péntek, 22 június 2018 10:18

Tanévzárás dobogón

Írta: Kohári Dávid
Értékelés:
(0 szavazat)

A 2018. évi B.A.Z. Megyei Lövészbajnokság, a B-A-Z. Megyei Sportlövő Szövetség, és az MVSE (Miskolci Vasutas Sportlövész Egylet) közös szervezésében 2018.06.16-án került megrendezésre. A megmérettetésre a megye számos sport egyesületéből érkeztek versenyzők.

Iskolánkat egyedüli versenyzőként képviseltem. Mindemellett a verseny további két szempontból is különleges volt számomra. Az első, hogy először indultam felnőtt kategóriában pontlövész versenyen, másodszor pedig teljesen új környezetben, az MVSE lőterén kellett bizonyítanom rátermettségemet tőlem jóval tapasztaltabb és idősebb versenyzők mellett. Az előbbi szempontok alapján úgy gondolom, várakozáson felüli eredményt sikerült elérnem, a Légpisztoly 20 lövés kategória III. helyezésével térhettem haza.

Ennek tükrében úgy gondolom, méltóképpen sikerült zárnom első tanévemet a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban. Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Sportlövő Szakosztályért folytatott egész éves munkájáért Dr. Nyilas István r. főhadnagy Úrnak és Szentesi Tibor r. törzszászlós Úrnak, valamint iskolámnak, hogy megismerkedhettem ezen sportággal, illetve mindazoknak akik támogattak elsőéves versenyzésem során.

Tanévzárás

Megjelent: 1388 alkalommal Utoljára frissítve: kedd, 26 június 2018 14:36