Fõ tartalom

péntek, 06 július 2018 08:30

FELHÍVÁS a 2017/2019-es évfolyam tanulói számára

Írta: Lövei László
Értékelés:
(0 szavazat)

Tisztelt első évfolyamos Tanuló!

Próbaidős rendőri kinevezésével kapcsolatos adatszolgáltatásra szólítjuk fel, melynek teljesítési határideje 2018. július 13-a 12.00 óra.

A mellékelt kérdőívet szíveskedjen kitölteni és aláírva legalább elektronikus úton a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen keresztül a tanintézetbe juttatni a fenti határidőig!

Nyilatkozat Kérdőív kinevezéshez (.pdf)

A választás során három lehetséges kinevezési helyet (területi szervet) jelöljön meg a nyilatkozaton szereplő leírásnak megfelelően. A kitöltéshez szüksége lesz a tanulói rangsorban elért helyezéséhez, melyet az ILIAS-ban tud mindenki elérni bejelentkezés után a saját belépési nevét és jelszavát beírva a munkaasztal vagy a taneszköztároló alatt "Tanulói rangsor 2018" néven.

A nyilatkozatot nem kell kitöltenie azoknak, akik a tanulói rangsor alapján megválaszthatják kinevező területi szervüket, ők a rangsor elején zöld hátterű mezőben találhatóak.

Azok a tanulók, akik a fenti határidőig tanintézeti gyakorlatot (szolgálatot) látnak el, a kérdőívet az ügyeleten kitölthetik a gyakorlat teljesítésekor, nekik nem kötelező a dokumentum elektronikus beküldése.

A területi gyakorlaton lévő tanulók a kitöltött kérdőívet a szolgálati helyről futárpostával továbbíthatják a tanintézetbe.

Aki a kérdőív kitöltést elmulasztja, és a júniusi tanintézeti kérdőívből nem tudjuk az elsőnek preferált helyet megállapítani, az a tanuló az országos elosztás után a maradék helyekre kerül szétosztásra.

Kérjük, hogy az osztályon belüli hírláncot alkalmazva minden tanuló értesüljön a sorsát eldöntő feladat teljesítendőségéről!

Lövei László r. ezredes
oktatási igazgató-helyettes

Megjelent: 1086 alkalommal Utoljára frissítve: csütörtök, 12 július 2018 09:14