Fõ tartalom

péntek, 03 augusztus 2018 08:30

FELHÍVÁS a 2017/2019-es évfolyam tanulói számára

Írta: Lövei László
Értékelés:
(0 szavazat)

Tisztelt első évfolyamos Tanuló!

Próbaidős rendőri kinevezésével kapcsolatosan szolgáltatott adatok alapján az ORFK döntött a 2018 szeptember 1-jei próbaidős rendőri kinevezés tervezett beosztályi helyeiről.

A döntés végeredményét az ILIAS rendszerben meg lehet tekinteni a tanulói rangsor eredménylistája mellett.

A korábbi adatszolgáltatással kapcsolatos információ volt:

A választás során három lehetséges kinevezési helyet (területi szervet) jelöljön meg a nyilatkozaton szereplő leírásnak megfelelően. A kitöltéshez szüksége lesz a tanulói rangsorban elért helyezéséhez, melyet az ILIAS-ban tud mindenki elérni bejelentkezés után a saját belépési nevét és jelszavát beírva a munkaasztal vagy a taneszköztároló alatt "Tanulói rangsor 2018" néven.

A nyilatkozatot nem kell kitöltenie azoknak, akik a tanulói rangsor alapján megválaszthatják kinevező területi szervüket, ők a rangsor elején zöld hátterű mezőben találhatóak.

Azok a tanulók, akik a fenti határidőig tanintézeti gyakorlatot (szolgálatot) látnak el, a kérdőívet az ügyeleten kitölthetik a gyakorlat teljesítésekor, nekik nem kötelező a dokumentum elektronikus beküldése.

A területi gyakorlaton lévő tanulók a kitöltött kérdőívet a szolgálati helyről futárpostával továbbíthatják a tanintézetbe.

Aki a kérdőív kitöltést elmulasztja, és a júniusi tanintézeti kérdőívből nem tudjuk az elsőnek preferált helyet megállapítani, az a tanuló az országos elosztás után a maradék helyekre kerül szétosztásra.

Kérjük, hogy az osztályon belüli hírláncot alkalmazva minden tanuló értesüljön a sorsát eldöntő feladat teljesítendőségéről!

Lövei László r. ezredes
oktatási igazgató-helyettes

Megjelent: 2248 alkalommal Utoljára frissítve: péntek, 03 augusztus 2018 10:50