Fõ tartalom

hétfő, 09 július 2018 13:02

Tanévzárás kötötten és kötetlenül - TINTA-nap

Írta: Juhászné G. Melinda
Értékelés:
(0 szavazat)

A kibocsátó ünnepségen búcsút vettünk másodéveseinktől, megemlékeztünk jubileumi évünkről, elsőseink elindultak a nyári gyakorlatukra, így már csak egy fontos dolog maradt ezen oktatási időszakhoz kapcsolódóan, évet értékelni. Erre 2018. június hónap utolsó csütörtökén és péntekén, 28-29-én került sor a nevelőtestületi és az összdolgozói értekezleten.

2018. június 28-án nevelőtestületi értekezleten vett részt az arra jogosult intézményi dolgozói kör, ahol a 2017/2018 tanév összefoglalása volt a fő napirendi pont. A Tanulmányi Osztály után az Alapozó Ismereti Szakcsoport és a Szakmai Ismereti Szakcsoport számolt be éves munkájáról, majd Lövei László r. ezredes, igazgató oktatási helyettese tartotta meg összefoglaló áttekintését. Ezt követően Bagi István, r. ezredes Igazgató úr a saját szemszögéből értelmezve adta át a nevelőtestület tagjainak a tanévre vonatkozó instrukcióit.

Tanévzárás 2018Tanévzárás 2018Tanévzárás 2018Tanévzárás 2018Tanévzárás 2018Tanévzárás 2018

2018. június 29-én, pénteken az ezen időszakra esedékes összdolgozói értekezletre volt hivatalos intézményünk valamennyi kollégája. Ezen a találkozón a Koordinációs és Humánigazgatási osztály, az Ellátási és fenntartási osztály, valamint a Technikai osztály számolt be elmúlt időszak főbb feladatairól és tevékenységeiről. Zárásként Igazgató úr értékelte az elmúlt tanévet, mindenkinek megköszönte az eddigi elvégzett munkáját és meghatározta főbb elvárásait a következő időszakra.

A nap hátralévő része kötetlen, csapaterősítő közös főzéssel zárult.

Megjelent: 857 alkalommal

Kapcsolódó elemek