Fõ tartalom

hétfő, 15 október 2018 10:38

Diák nap - 2018

Írta: Szemán Dániel
Értékelés:
(0 szavazat)

2018.10.12-én diáknapot rendezett a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium Diákönkormányzata. A szeptemberi alapozó képzés, és az október első hetén eltöltött szakmai gyakorlat után diákok tanáraikkal együtt felszabadultan, kötetlenül szórakozhattak, kapcsolódhattak ki az intézmény falain belül. Az osztályok sportversenyszámokban, valamint főzőversenyben mérhették össze a tudásukat, és vetélkedhettek értékes nyereményekért.

A kispályás labdarúgás, asztalitenisz, lábtenisz, strandröplabda, fekve nyomás és Rába-húzás versenyszámokon túl számos bemutató is színesítette a rendezvényt. Az Ijász, és a kutyás bemutató mellett a tanulói állomány megtekinthette a Tűzoltóság, a Mentőszolgálat és a Rendőrség komplex mentési gyakorlatát. A rendezvényen a kadétiskola tanulói is részt vettek, akik aktivitásukkal bizonyították, hogy intézményünk bátran meríthet közülük a jövőben.

Diák nap 2018Diák nap 2018Diák nap 2018Diák nap 2018

A Rába-húzás, valamint a kispályás labdarúgás versenyszámok győztesei lehetőséget kaptak arra, hogy megmérkőzzenek a tanári csapattal, ahol tanáraink bizonyították, hogy nemcsak az oktatóteremben, de a sportpályán is van még mit tanulnia a tanulói állománynak.

Diák nap 2018Diák nap 2018Diák nap 2018Diák nap 2018Diák nap 2018

A különböző versenyszámokban gyűjtött pontszámok alapján az összesített pontversenyt a kiválóan teljesítő Tűzoltó 2. osztály nyerte. A leendő tűzoltók önzetlenségüket, segítőkészségüket bizonyítva az egyik nyereményüket, a 30 szeletes csokoládétortát azonnal átvitték a B-A-Z. Megyei Kórház Gyermek Egészségügyi Központjába.

Megjelent: 525 alkalommal