Fõ tartalom

szerda, 24 október 2018 10:59

Fókuszban iskolánk tehetségei

Írta: Juhászné G. Melinda
Értékelés:
(0 szavazat)

2018. október 19-én újra iskolánk tehetségei kerültek előtérbe. A Belügyminisztérium KÖFOP-2.1.5-VEKOP-16-2016-00001 "A versenyképes közszolgálat személyzeti utánpótlásának stratégiai támogatása" című nyertes pályázat keretében tartottunk fókusz csoportos beszélgetést. A pályázat célja a közszolgálat emberi-erőforrás gazdálkodás menedzsment eszközeinek fejlesztése, az életpályák működtetési feltételeit biztosító kormányzati, szervezeti és személyes közszolgálati kompetenciák fejlesztése, melynek része a szakirányú iskolák tehetségmenedzsmentje is.

A rendezvény a Belügyminisztérium Vezetőképzési, Továbbképzési és Tudományszervezési Főosztály osztályvetője, Sárosi Béla és dr. Bokodi Márta tehetségmenedzsment szakértője vezette le. Iskolánk jelenlegi és volt "tehetséges" tanulói vettek részt a beszélgetésen, ahol több témában voltak kíváncsiak véleményükre.

Fókuszban a tehetségekFókuszban a tehetségekFókuszban a tehetségekFókuszban a tehetségek

A délelőtt jó hangulatban telt, a játékos feladatok hamar feloldották a fiatalok feszengését és rövid idő alatt értékes gondolatokat osztottak meg egymással és projekt koordinátoraival is. Bízunk benne, hogy ezek a vélemények hozzájárulnak a pályázat céljának sikeres megvalósításához.

Megjelent: 283 alkalommal