Fõ tartalom

péntek, 23 november 2018 12:19

Újra találkoztak a Forradalmi Rendőri Ezred volt kollégái

Írta: Juhászné G. Melinda
Értékelés:
(0 szavazat)

A Borsod–Abaúj–Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyugdíjas találkozót szervezett intézményünkben 2018. november 21-én. A régi Forradalmi Rendőri Ezred volt dolgozói közül közel 70 fő fogadta el a meghívást.

A találkozót megtisztelte jelenlétével Dr. Kuczik János Zoltán r. dandártábornok úr, a Készenléti Rendőrség Parancsnoka, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes és a Készenléti Rendőrség több vezetője is.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság képviseletében Dr Vereckei Csaba r. dandártábornok, megyei rendőr-főkapitány és Vanczák Zoltán r. ezredes, BAZ MRFK Humánszolgálat vezetője vett részt a rendezvényen.

A Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumot Lövei László r. ezredes, oktatási igazgató-helyettes képviselte.

A Forradalmi Rendőri Ezred nyugdíjas találkozójaA Forradalmi Rendőri Ezred nyugdíjas találkozójaA Forradalmi Rendőri Ezred nyugdíjas találkozójaA Forradalmi Rendőri Ezred nyugdíjas találkozójaA Forradalmi Rendőri Ezred nyugdíjas találkozójaA Forradalmi Rendőri Ezred nyugdíjas találkozója

Az ünnepélyes megnyitó után köszöntötték a legidősebb szépkorúakat, majd meghívottak megismerkedhettek az utódszervezet Készenléti Rendőrség jelenlegi felépítésével, feladataival a parancsnok úr prezentációjából. A megyei rendőrfőkapitány úr a megyei rendőrség és az akkori rendőri zászlóalj kapcsolatát elevenítette fel. A rendezvényt vacsora és kötetlen beszélgetés zárta.

Örömmel adtunk teret egy újabb jó hangulatú, hagyományápoló rendezvénynek.

Megjelent: 436 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 26 november 2018 09:07