Fõ tartalom

péntek, 30 november 2018 12:00

Nyugdíjas találkozó

Írta: Juhászné G. Melinda
Értékelés:
(0 szavazat)

2018. november 29-én, csütörtökön tartottuk az iskolánkban már hagyománnyá vált Nyugdíjas találkozót az intézmény korábbi dolgozói számára. Örömmel találkoztunk régi kollégáinkkal, akik idén több mint ötvenen látogattak vissza régi munkahelyükre. A vendégek a tanulói étkezde színpad előtti részén gyülekeztek, ahol iskolánk vezetői, jelenlegi kollégáink fogadták volt munkatársaikat.

Bagi István Igazgató Úr köszöntötte az egybegyűlteket, majd összefoglalta az elmúlt egy év fontosabb eseményeit. A tájékoztató alatt a jelenlévők kivetítő segítésével képekben is betekintést nyerhettek iskolánk mindennapjaiba, kiemelkedő történéseibe. Vendégeink a beszámoló után kapták meg a jubileumi évünkben kiadott emlékkönyvet, melyet izgatottan és örömmel vettek át.

Igazgató Úr külön megemlékezett a kerekévfordulós születésnapjukat ünneplő volt kollégáinkról.

Külön köszöntöttük visszavonulása alkalmából Szarka Róbert ny. r. alezredes urat, aki hosszú éveken keresztül irányította iskolánk gépjárművezető képzését.

Nyugdíjas találkozóNyugdíjas találkozóNyugdíjas találkozóNyugdíjas találkozóNyugdíjas találkozóNyugdíjas találkozóNyugdíjas találkozó

A jó hangulatban elfogyasztott finom vacsora után régi munkatársunk Csók Lászlóné ny. r. őrnagy szórakoztatta a jelenlevőket. Ilike nosztalgia dalokból válogatott, melyet Lukács Ferenc ny. r. alezredes és zenekara kísért. Kellemes zenés műsor után kötetlen beszélgetéssel fejeztük be az estét. A rendezvényen részt vettek aktív kollégáink is, hogy találkozhassanak régi munkatársaikkal, és együtt eleveníthessék fel közös történeteiket az iskolában eltöltött időkből.

Megjelent: 340 alkalommal Utoljára frissítve: kedd, 04 december 2018 09:54