Fõ tartalom

hétfő, 25 február 2019 12:53

XII. Bajusz Zoltán Emléktorna

Írta: Juhászné G. Melinda
Értékelés:
(0 szavazat)

Iskolánk és az iskola sportegyesülete közös rendezésében immár hagyományosan, tizenkettedik alkalommal került megrendezésre a Bajusz Zoltán Nemzetközi Öregfiúk Teremlabdarúgó Emléktorna. Az eseménnyel nem csupán a sport és baráti találkozásoknak kívántunk alkalmat teremteni, hanem egy pillanatra, néhány órára módot szerettünk volna teremteni kiváló kollégánkra való visszaemlékezésre, a szakmai, sport és baráti kötődés erősítésére, közös értékeink tiszteletére is. A hazai csapatok mellett ismét megtisztelte emléktornánkat a nagyváradi és a kolozsvári társiskolánk csapata is.

2019. február 23-án reggel 8 órakor a résztvevő országok himnuszaival és rövid megnyitóval vette kezdetét a rendezvény. Az öt csapat körmérkőzésben játszott egymással, ahol számtalan izgalmas meccset láthattunk a 10x12 perces játékidő alatt. Iskolánk csapata végig veretlenül játszott, de a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság csapata jobbnak bizonyult nálunk.

XII. Bajusz Zoltán EmléktornaXII. Bajusz Zoltán EmléktornaXII. Bajusz Zoltán EmléktornaXII. Bajusz Zoltán EmléktornaXII. Bajusz Zoltán EmléktornaXII. Bajusz Zoltán EmléktornaXII. Bajusz Zoltán EmléktornaXII. Bajusz Zoltán EmléktornaXII. Bajusz Zoltán EmléktornaXII. Bajusz Zoltán Emléktorna

Az MRSZG csapata:

Koleszár Zoltán, Péter Gábor, Vincze Zsolt, Horuczi Tamás, Kóróczki László, Galyas Zoltán, Juhász Norbert, Szabó Gábor, Tóth Ferenc, Tóth Gábor.

A torna végeredménye:
1. BAZ Megyei Rendőr-főkapitányság
2. Miskolci Rendészeti Szakgimnázium
3. Készenléti Rendőrség X. Bevetési Főosztálya
4. "Septimiu Muresan" Rendőrképző Iskola, Kolozsvár
5. "Avram Iancu" Határrendész Tiszthelyettes-képző Iskola, Nagyvárad

Különdíjasok:
Legjobb játékos:
Tóth Ferenc - Miskolci Rendészeti Szakgimnázium

Legjobb kapus:
Németh Zoltán - Készenléti Rendőrség X. Bevetési Főosztálya

Gólkirály:
Kóróczki László - Miskolci Rendészeti Szakgimnázium

XII. Bajusz Zoltán EmléktornaXII. Bajusz Zoltán EmléktornaXII. Bajusz Zoltán Emléktorna

Köszönetet mondunk a rendezvény támogatásáért a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumnak, a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium Sportegyesületének, a BAZ Megyei Rendőr-főkapitányságnak, a Bajusz családnak, valamint az Avalon Parknak és a Hell Energy Magyarország Kft-nek.

Köszönjük a résztvevő csapatok megjelenését, és mindazok munkáját, akik lehetővé tették ezen hagyomány folytatását.

Megjelent: 560 alkalommal Utoljára frissítve: péntek, 01 március 2019 13:16