Fõ tartalom

Pályázatok

Aktuális pályázataink:

A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium Igazgatója
A közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény (Kjt)
20/A. § alapján
pályázatot hirdet
az MRSZG koordinációs és humánigazgatási osztály
egészségügyi területének állományába
asszisztens
munkakör betöltésére

A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű
A foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő
A munkavégzés helye: 3526 Miskolc, Szentpéteri Kapu 78.
Illetmény: Kjt. alapján megegyezés szerint
Illetményen kívüli egyéb juttatás: Cafetéria (bruttó 200.000-forint/évente), munkáltatói igazolvány, amely B.-A.-Z. megye határán belül az ÉM-i Közlekedési Központ Zrt. járatain ingyenes utazásra jogosít.

Munkakörhöz tartozó fő feladat:

csütörtök, 19 január 2017 10:20

Tájékoztató

Írta:

Elkezdődött a 135,8 millió forint európai uniós támogatással érintett, a Miskolci Rendészeti Szakközépiskola "Szentpéteri kapu 107. sz. alatti 20. és 21. sz. szállásépületek épületenergetikai fejlesztése" pályázat megvalósítása, és a 76,7 millió forint európai uniós támogatással érintett, "Az MRSZKI Szentpéteri kapu 78. sz. alatti 5. és 6. sz. szállásépületek épületenergetikai fejlesztése" pályázat megvalósítása.

szerda, 22 április 2015 00:00

Napelemes Fejlesztés Szakközépiskolánkban

Írta:

119.90 millió forint európai uniós támogatás segítségével napelemes rendszer fogja megtermelni a Miskolci Rendészeti Szakközépiskola áramfogyasztásának egy részét. A beruházást az Európai Regionális Fejlesztési Alap és hazai központi költségvetési előirányzat közösen finanszírozza. A fejlesztés eredményeként az intézet villamosenergia ellátásának egy részét, 2015 szeptemberétől kezdődően, közel 170 kWp-os új hálózati visszatáplálásos napelem rendszer biztosítja.

A fejlesztés a Miskolci Rendészeti Szakközépiskola elektromos áram felhasználásának kielégítését szolgálja alternatív, környezetbarát módon. A beruházásban a meglévő energiaigény kielégítése a cél korszerűbb technológia alkalmazásával. A napelemes rendszer segítségével termelt áram diverzifikációs lehetőséget biztosít az intézmény számára, amely energiabiztonságot teremt.