Fõ tartalom

kedd, 15 november 2016 08:04

Bajor vezetői látogatás

Írta: Béry Attila
Értékelés:
(1 szavazat)

2016. november 9-11. között iskolánkon járt a Bajor Készenléti Rendőrség vezetői delegációja: Josef Strobl és Ralf Neumüller urak. Strobl úr a VII. Bevetési Rohamosztály vezetője, irányítása alatt több mint 1.300 fő hivatásos és 350 fő tanuló teljesít szolgálatot. Neumüller úr a Készenléti Rendőrség Ki- és Továbbképzési Igazgatóság vezetője.

A vendégek megérkezésük délutánján egy előadás keretében megismerkedtek a magyar rendőrképzéssel, valamint a Miskolci Rendészeti Szakközépiskola ezen belül betöltött szerepével.

Iskolánkon járt a Bajor Készenléti Rendőrség vezetői delegációja Iskolánkon járt a Bajor Készenléti Rendőrség vezetői delegációja

Másnap az iskola gyakorlati képzési helyszíneit tekintették meg, miközben a nyílt nap forgatagát és programjait is megismerték. Délután került sor a Bambergi székhelyű Bajor Készenléti Rendőrség Kiképzőközpontjának bemutatkozására. Végül az együttműködés lehetőségeit vizsgálták meg a vezetők és tettek közös javaslatot egy hosszabb távú együttműködési megállapodás aláírására.

Iskolánkon járt a Bajor Készenléti Rendőrség vezetői delegációja

Pénteken az elutazásuk napján a Parlament meglátogatása fért még bele a kulturális programokba.

A találkozó mindkét fél nagy megelégedettségével zárult és ez kellően szilárd alapot biztosít a további együttműködéshez, amelynek kimunkálása a következő hónapok feladata.

Iskolánkon járt a Bajor Készenléti Rendőrség vezetői delegációja

Megjelent: 3103 alkalommal