Fõ tartalom

hétfő, 05 december 2016 13:06

Határvadász képzés, második ütem

Írta: Vascsák Róbert
Értékelés:
(3 szavazat)

Mint korábbi cikkünkben írtuk, a kormányzati döntést követően az ország 11 pontján indult határvadász-képzés 2016. november 07-én, köztük a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban is. Az akkor indult őr-járőrtárs képzés két képzési csoportja már elérte az egy hónapot iskolánkban, és újabb leendő rendőrök kezdték meg hasonló tanulmányaikat nálunk.

A második képzési ütemben a korábbihoz hasonlóan két képzési csoport ült be az iskolapadba, és 44 leendő kolléga kezdte meg intézményünkben tanulmányait. Az ünnepélyes megnyitóra november 29-én került sor, melynek elöljárója Pinczésné Kiss Klára rendőr ezredes, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Képzés-Igazgatási Központ igazgatóhelyettese volt.

Határvadász képzés megnyitó Határvadász képzés megnyitó

A hat hónapig tartó felkészítés után a sikeres vizsgázók a Készenléti Rendőrség Kelet-magyarországi Határrendészeti Igazgatóság Határvadász Bevetési Osztályainál kezdik meg szolgálatukat.

A képzésben résztvevőknek ezúton kívánunk sikert a tanulásban és a gyakorlati felkészülésben. Iskolánk a rendőri szervekkel együttműködve minden segítséget megad a tanulóknak az eredmények elérése érdekében.

Megjelent: 4386 alkalommal Utoljára frissítve: kedd, 06 december 2016 10:04
Tovább a kategóriában: « 3000 Elismerés sport területen »