Fõ tartalom

kedd, 13 június 2017 14:51

25 éves a Kassai Rendőrképző Szakiskola

Írta: Béry Attila
Értékelés:
(1 szavazat)

A szlovák társiskolánk a Kassai Rendészeti Szakiskola idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját. Az alapítás emlékére 2017. május 26-án rendeztek nagyszabású ünnepséget rendeztek, melyen a minisztériumi és országos rendőr-főkapitányi elöljárók mellett az együttműködő társszervek képviselői, valamint az iskola jelenlegi és korábbi vezetői és dolgozói is részt vettek.

Az ünnepségen felelevenítették az alapítás időszakát, valamint az iskola fejlődésének legfontosabb pillanatait, majd elismeréseket adtak át a dolgozóknak, nyugdíjasoknak és együttműködőknek.

Iskolánk részéről Bagi István r. ezredes, Igazgató részesült Emlékérem elismerésben, az oktatásban és nevelésben végzett munkájáért, amely elismerés az iskoláink között több mint egy évtizede fennálló intézményesült szoros kapcsolatnak és szakmai munkának is szól.

25 éves a Kassai Rendőrképző Szakiskola25 éves a Kassai Rendőrképző Szakiskola25 éves a Kassai Rendőrképző Szakiskola25 éves a Kassai Rendőrképző Szakiskola25 éves a Kassai Rendőrképző Szakiskola

Megjelent: 2560 alkalommal