Fõ tartalom

péntek, 10 november 2017 19:04

"NYITVA" vagyunk! - Nyílt napi rendezvényünk

Írta: MRSZG
Értékelés:
(1 szavazat)

Akár a "NYITVA" táblát is kiakaszthattuk volna iskolánk kapujára, hiszen a mai napon, november 11-én ismét kezdetét vette a felvételi eljárásunkat megelőző nyílt napi rendezvénysorozatunk. A mai napon kapuink nyitva álltak azon érdeklődő, középiskolások és szüleik előtt, akik bátrak, merészek, valami újra vágynak, És nem mellékesen rendőrök szeretnének lenni! Azért, hogy a repertoárunk teljes legyen, fakultatív lehetőségeket kínált a B-A-Z Megyei Rendőr-főkapitányság csapata, akik bűnmegelőzési, bűnügyi technikai és baleset megelőzési élményekkel gazdagították a kínálatot.

Igyekeztünk iskolánk életét úgy bemutatni, hogy még annak is kedvet csináljunk a rendőri pályához, aki még csak keresgél a lehetőségek között: fegyverzeti, és önvédelmi bemutatót tartottunk. Megmutattuk, hogyan kell tömeget oszlatni, hogyan kell forgalmat irányítani, milyen intézkedési szituációkat tanítunk a leendő rendőröknek, hogy tanítjuk őket lőni és hatékonyan megvédeni magukat.

Örömünkre szolgált, hogy otthont adhattunk az "Élet labirintus"-ának (bűnmegelőzési kiállítás) mely interaktív kiállítást a Tiszavasvári Szociális Gyermekjóléti és Egészségügyi Szolgáltató Központja bocsátott rendelkezésünkre. A tárlat bemutatta azt az utat, amelyet ha nem kerülünk el, tönkre teheti az egész életünket.

Nyílt nap 2017Nyílt nap 2017Nyílt nap 2017Nyílt nap 2017Nyílt nap 2017Nyílt nap 2017Nyílt nap 2017Nyílt nap 2017Nyílt nap 2017

A nyílt napunkon folyamatosan tartottunk tájékoztatót a felvételi eljárás menetéről, hogy mindenki tiszta képpel, és konkrét célokat maga elé tűzve tudja beadni hozzánk jelentkezési lapját.

Hogy mennyire voltunk NYITOTTAK?! Nagyon azok voltunk! Közel félezer érdeklődő jött 6 megyéből. Az érdeklődés szintjét mutatja, hogy még Pest-megyéből is érkeztek hozzánk vendégek!

Reméljük, hogy a sikeres felvételi vizsgát követően, 2018 őszén, mint elsős tanulóinkkal tudunk újra találkozni a mostani érdeklődőkkel.

Sikeres felvételi vizsgát kívánunk!

Aki a mostani lehetőséget lekéste, de nem szeretne kimaradni az élményből, azok ne keseredjenek el, január 12-én még a mostanitól is színesebb programot igyekszünk kínálni a 2. Nyílt napon.

Megjelent: 2308 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 13 november 2017 08:36