Fõ tartalom

péntek, 22 december 2017 10:15

Átadó ünnepségek

Írta: dr. Balázs Szonja
Értékelés:
(0 szavazat)

Év végéhez közeledve, karácsonyt megelőzően a családokhoz hasonlóan iskolánknál is megfigyelhető, hogy megszaporodnak a feladatok. Ez ugyanúgy igaz a saját "berkeken" belüli feladatokra, illetve az iskola közreműködését igénylő, külső szervezetek számára elvégzett feladatokra. Jól példázzák ezt az elmúlt napok eseményei.

2017. december 20-án iskolánk alakuló terén a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vehetett használatba 104 darab szolgálati gépjárművet. Különleges hangulatot csempészett a hétköznapokba a látvány, ahogy a számos gépjárművet szinte „mérnöki pontossággal” sorakoztatták fel a főkapitányság munkatársai az iskolai rendezvényeknek helyt adó területen. Elmondható, hogy ezek a gépkocsik megfelelnek a rendőri munkához szükséges feltételeknek és hatékonyan szolgálják majd a főkapitányság állományának szolgálatellátását.

Átadó ünnepségekÁtadó ünnepségekÁtadó ünnepségekÁtadó ünnepségek

Másnap, 2017. december 21-én a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tartotta nálunk ünnepélyes átadó ünnepségét. Ezen a rendezvényen gépjárműfecskendők és magasból mentő, valamint a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által, az önkéntes mentőszervezetek és tűzoltó egyesületek 2017. évi támogatására meghirdetett pályázaton elnyert eszközök átadás-átvételére került sor.

Átadó ünnepségekÁtadó ünnepségekÁtadó ünnepségekÁtadó ünnepségek

Megjelent: 1859 alkalommal