Fõ tartalom

csütörtök, 08 november 2018 15:29

Pályaválasztási kiállítás 2018 – Miskolc

Írta: Bánszkiné G. Andrea
Értékelés:
(0 szavazat)

Hosszú évek hagyományát folytatva idén is részt vettünk a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal által szervezett "Szabad a pálya!" című pályaválasztási kiállításon, amelynek a miskolci Generali Aréna adott otthont. Standunk nagy népszerűségnek örvendett és számos érdeklődő figyelmét keltette fel.

Bánszkiné Görcsös Andrea asszony és Dr. Nagy Ákos c. r. alezredes úr képviselte iskolánkat és igyekezett a látogatók valamennyi kérdésre minden igényt kielégítő választ adni. Nem volt egyszerű a helyzetük, hiszen záporoztak a rendőri szakma jellegére és a felvételi eljárás részleteire vonatkozó kérdések.

Pályaválasztási kiállítás 2018Pályaválasztási kiállítás 2018Pályaválasztási kiállítás 2018Pályaválasztási kiállítás 2018

A továbbtanulni vágyó fiatalok kézbe vehették a kényszerítő eszközöket és a rendőri hivatás gyakorlása során alkalmazott egyéb kellékeket. Iskolánk tizenkét tanulója tartott lebilincselő és zajos sikert elkönyvelő önvédelmi és alapvető rendőri fogásokat tartalmazó bemutatót a nagyszínpadon az kíváncsi közönség számára.

Sajtógyűjtés:

Főnix TV Tiszafüred: Pályaválasztási kiállítás a református iskolában

Megjelent: 1501 alkalommal Utoljára frissítve: szerda, 21 november 2018 11:40