Fõ tartalom

csütörtök, 06 december 2018 13:34

Mikulás Ünnepség

Írta: Juhászné G. Melinda
Értékelés:
(2 szavazat)

Idén is ellátogatott iskolánkba a Mikulás, nagy örömet szerezve ezzel a dolgozók gyermekeinek, unokáinak, akik közel hatvanan voltak jelen. Megérkezést követően finomabbnál finomabb sütemények közül választhattak a gyermekek, melyeket iskolánk konyhája sütött. Miközben a gyermekek várakoztak az "Igazi" Mikulás eljövetelére, egy nagyon kedves ünnepi bábműsort tekinthettek meg a Kalamajka Bábszínház előadásában.

A "Legkisebb Mikulás" című előadás nagyon tetszett a csemetéknek, amelybe ők is bevonásra kerültek. Ezután hangos énekszóval várták az ősz szakálút, aki a

„Mikulás, Mikulás kedves Mikulás,
Gyere már, gyere már minden gyerek vár,
Krumplicukor, csokoládé jaj de jó,
De a virgács jó gyereknek nem való.”

című dal végére meg is érkezett és kiosztotta a várva-várt csomagokat is. Idén csupa jó gyerekek jöttek el, mert virgácsot senki sem kapott. Ezt követően a Télapónak tovább kellett indulnia, mert még igen sok helyen várták.

Mikulás ÜnnepségMikulás ÜnnepségMikulás ÜnnepségMikulás ÜnnepségMikulás ÜnnepségMikulás ÜnnepségMikulás ÜnnepségMikulás Ünnepség

Ezúton szeretnénk megköszönni a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium vezetésének és munkatársainknak, hogy hozzájárulásukkal és segítségükkel egy jó hangulatú, színvonalas műsort és kedves ajándékcsomagot tudtunk adni kis vendégeinknek!

Megjelent: 1146 alkalommal