Fõ tartalom

péntek, 18 január 2019 10:06

Nyitott kapuk - Nyílt napi rendezvényünk

Írta: Bánszkiné G. Andrea
Értékelés:
(0 szavazat)

A 2018/2019-es tanévben 2019. január 16-án második alkalommal tartottunk nyílt napot az érdeklődő látogatók számára. "Vendégeink" - közel 300 fő - az ország több pontjáról, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg, és Zala megyékből érkeztek iskolánkba.

Látogatóink megnézhették a különböző szaktantermeinket, mint a bűnügyi-, szituációs-, közlekedési- és csapatszolgálati szakkabineteket, a lőteret, a sportcsarnokot és a konditermet. A rendezvény egész ideje alatt lőfegyver, önvédelmi- és kényszerítőeszköz, valamint oktatási eszköz bemutatót tartottak tanáraink. Újra megtekinthető volt iskolánk saját kivitelezésű "Locked" elnevezésű bűnmegelőzési kiállítása is.

Az érdeklődők az intézmény mellett megismerkedhettek a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési-, baleset-megelőzési, bűnügyi technikai-, kiképzési- és humán osztály feladataival.

Az alakuló téren látványos bemutatót tartott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kutyás alegysége és mélységi bevetési alosztálya, valamint iskolánk tanulói mutatták be a csapatszolgálati tevékenységi formákat.

Nyílt nap 2019 januárNyílt nap 2019 januárNyílt nap 2019 januárNyílt nap 2019 januárNyílt nap 2019 januárNyílt nap 2019 január

A felvételi eljárás teljes folyamatáról, az ezzel kapcsolatos fontos tudnivalókról tájékoztatót hallgattak meg a résztvevők. Ez azért is kiemelten fontos, hiszen 2019. február 18-ig várjuk a jelentkezéseket!

Reméljük, hogy látogatóink közül, a jelentkezést és a sikeres felvételi vizsgát követően, 2019 szeptemberében, mint elsős tanulóinkkal tudunk újra találkozni!

Sikeres felvételi vizsgát kívánunk!

A jelentkezéssel kapcsolatos információk, illetve a jelentkezési egységcsomag letölthető honlapunkról: https://mrszg.hu

Megjelent: 1644 alkalommal Utoljára frissítve: péntek, 18 január 2019 10:34