Fõ tartalom

csütörtök, 02 május 2019 11:39

Csoportos Tehetségsegítő Pályázat

Írta: Szentesi Tibor
Értékelés:
(0 szavazat)

A MATEHETSZ 2019 évben is felhívást tett közzé Csoportos tehetségsegítő tevékenységek megvalósítására az EFOP 3.2.1-15-2016-00001 Tehetségek Magyarországa című kiemelt európai uniós projekten keretében.

Iskolánk 2019. évben is pályázatot nyújtott be a fenti program megvalósítására és hasonlóan az előző évhez, azt újból elnyerte az OPER-21688 azonosítószámon. A pályázati anyag célkítűzése egy iskolánkban jelenleg is zajló lövészeti versenyfelkészítő szakkör kibővítése és annak támogatása, ahol a kiválasztott tanulóink fizikai és pszichikai képességeit a Target Sprint versenyszám sajátos edzés módszereivel kívántuk fejleszteni, ezzel is elősítve a testmozgás és az egészséges életmód iránti igényüket. A foglalkozások során tanítványaink a Target Sprint sportot próbálhatták ki, amely ötvözi a futást a lövészettel, az ügyességet a pontossággal. Egyszerű, gyors és szórakoztató sport, melynek eredményeként diákjaink a tanórai képzéseknél sokkal magasabb szintem válnak képessé készségeik továbbfejlesztésében.

Lövészeti versenyfelkészítő szakkörLövészeti versenyfelkészítő szakkörLövészeti versenyfelkészítő szakkör

A versenyfelkészítő szakkör lebonyolítása speciális Target Sprint célanyagra, szintén a legmodernebb speciális versenylégfegyverekkel, egy hónapon keresztük, heti két alkalommal 2-2 óra időtartamban az iskolánk léglőterén és sportpályáján történt. A felkészítés célja a 2019. áprilisban megrendezésre kerülő Target Sprint Diákolimpia Országos Döntőre történő felkészítés. Célcsoport az iskolán és esetlegesen a "kadétiskolánk" tanuló 14-19 éves kor közötti szakgimnáziumi tanulók voltak.

A pályázat támogatója:

logo

Megjelent: 408 alkalommal