Fõ tartalom

péntek, 10 május 2019 08:56

Pályázati felhívás 1,5 éves rendőr tiszthelyettes szakképesítés megszerzésére

Írta: MRSZG
Értékelés:
(0 szavazat)

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
RENDKÍVÜLI FELVÉTELI ELJÁRÁSBAN

A RENDÉSZET ÉS KÖZSZOLGÁLAT ÁGAZATI KÉPZÉSBEN FEGYVERES SZERVEK ÉS
VAGYONVÉDELMI ISMERETEK TANTÁRGYAT TANULÓ ÉS
RENDÉSZET ISMERETEK SZAKMAI ÉRETTSÉGI VIZSGÁT TEVŐK SZÁMÁRA
A
2019. ÉVBEN INDULÓ 1,5 ÉVES 54 861 01 RENDŐR TISZTHELYETTES
SZAKKÉPESÍTÉS MEGSZERZÉSÉRE IRÁNYULÓ SZAKKÉPZÉSRŐL

Az általános rendőrségi feladatokat ellátó szerv (továbbiakban: Rendőrség) a rendészeti szakgimnáziumokban folyó érettségire épülő, a Rendészet és közszolgálat ágazati képzésben szakmai érettségi vizsgát tevő jelentkezők számára, iskolai rendszerű, nappali tagozatos szakképzést indít az országos képzési jegyzékben szereplő 54 861 01 Rendőr tiszthelyettes szakképesítés megszerzésére. A végzettség a Rendőrségnél tiszthelyettesi besorolási osztályba tartozó beosztás betöltésére jogosít.

A jelentkezés feltételei között szerepel többek között a tanévkezdésig betöltött 18. életév, a magyar állampolgárság, az állandó belföldi lakóhely, a büntetlen előélet és a hivatásos szolgálat vállalása. A felvételi döntésre Rendészet és közszolgálat ágazati képzésben szerzett Rendészet ismeretek szakmai érettségi vizsga eredménye, pályaalkalmassági vizsgálatok valamint az életvitel ellenőrzés eredménye alapján kerül sor.

A részletes felvételi tájékoztatót és a jelentkezési lapot (jelentkezési egységcsomagot) innen lehet letölteni. A felvételi eljárásról és a követelményekről a rendészeti szakgimnáziumok tanulmányi osztályai adnak felvilágosítást.

A rendőri hivatást választó érdeklődők jelentkezését várják a rendészeti szakgimnáziumok!

Megjelent: 191 alkalommal Utoljára frissítve: kedd, 02 július 2019 09:54