Fõ tartalom

péntek, 07 június 2019 13:24

Iskolánk a miskolci Készenléti Rendőrség gyermeknapi rendezvényén

Írta: Kőhalminé Mizsei Orsolya
Értékelés:
(0 szavazat)

Váratlan, de annál örömtelibb felkérést kaptunk a Készenléti Rendőrség XXI. Határvadász Bevetési Osztályától (Miskolc), hogy képviseljük iskolánkat az általuk szervezett gyermeknapi rendezvényen. Nagyon örültünk a felkérésnek, igyekszünk minden fórumon iskolánkat képviselni.

Bár a résztvevő korosztály még az érettségitől nagyon messze volt, de jó volt látni, hogy a gyerekek mennyire élvezik ezt a miliőt, minden megfogja őket, ami az egyenruhával, a lőfegyverekkel és persze a színes lufikkal kapcsolatos. Az óvodás csoportoknak "rendőrségi" színezőket adtunk át, amelyeknek nemcsak a kicsik, hanem az óvónők is nagyon örültek. Bízunk abban, hogy a sok-sok élményt így sikerül rajzlapon is megörökíteni.

A gyermeknapon részt vettek a Magyar Honvédség munkatársai, lovas rendőrök, közlekedésiek. Nem maradt el a bevetési bemutató sem, de az igazi szenzáció a habparty volt. Le a kalappal a Katasztrófavédelem munkatársai előtt, igazi partihangulatot teremtettek!

Készenléti Rendőrség gyermeknapi rendezvényeKészenléti Rendőrség gyermeknapi rendezvényeKészenléti Rendőrség gyermeknapi rendezvényeKészenléti Rendőrség gyermeknapi rendezvényeKészenléti Rendőrség gyermeknapi rendezvényeKészenléti Rendőrség gyermeknapi rendezvénye

Ezúton is szeretnénk megköszönni a részvételi lehetőséget Kalocsai Róbert r. alezredes, főosztályvezető Úrnak (KR), illetve a helyszíni segítséget Szántó Krisztián r. őrnagy, osztályvezető-helyettes Úrnak (KR).

Megjelent: 209 alkalommal Utoljára frissítve: péntek, 07 június 2019 13:31