Fõ tartalom

szerda, 03 július 2019 14:25

Iskolapadba ültek tanáraink a tanév szorgalmi időszakát követően

Írta: Lövei László
Értékelés:
(0 szavazat)

Iskolánk oktatói és ügyfeldolgozó munkatársai számára informatikai témájú továbbképzés megtartására kerül sor július első hetében. Az oktatás célja az IKT eszközök felhasználói szintű alkalmazására történő felkészítés, mely kiterjed az RZS-NEO rendszerre, a 2019 szeptemberétől bevezetésre kerülő eKRÉTA rendszerre, és a 2019 júniusában verziófrissítésen átesett ILIAS rendszerre.

A továbbképzés a tanárok digitális kompetenciájának fejlesztését előadások, csoportbontott gyakorlati foglalkozások váltakozó programja segítségével valósítja meg. Többnyire belső tudásmegosztás útján fejlesztjük kollégáink tudását és gyakorlatát, de külső előadó is segítségünkre van a KRÉTA rendszer megismerésében.

A sok számítógép-kezelési ismeret mellett kiemelt figyelmet kapnak a pedagógus titoktartási kötelezettségeire, az adat- és információbiztonság fontosságára kihegyezett prezentációk is.

Iskolapadba ültek tanárainkIskolapadba ültek tanárainkIskolapadba ültek tanárainkIskolapadba ültek tanáraink

A hetes képzést követően a tanárok többsége megkezdi éves szabadságát, viszont többen biztosítják az iskola folyamatos működést, és az iskolarendszeren kívüli rendőrképzési csoportokban tartják az elméleti és gyakorlati foglalkozásokat.

Megjelent: 837 alkalommal