Fõ tartalom

csütörtök, 26 szeptember 2019 15:30

Biztonság Hete - Sátoraljaújhelyi állomás

Írta: Bánszkiné Görcsös Andrea
Értékelés:
(0 szavazat)

Idén harmadik alkalommal került megrendezésre a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) és az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága (ORFK-OBB) által közösen szervezett Biztonság Hete elnevezésű programsorozat.

"A legtöbb baleset tudatos magatartással, odafigyeléssel és néhány alapszabály betartásával megelőzhető, életünk így biztonságosabbá tehető. Erre kívánta ráirányítani a figyelmet – és elsősorban a gyerekek által a családok figyelmét a rendezvény."

A rendezvény sorozat egyik állomásán 2019. szeptember 25.-én Sátoraljaújhelyen, ehhez a fontos célhoz és több más rendvédelmi szervezethez csatlakozott iskolánk is, mint kiállító. A rendezvényen a felvételi munkáért felelős főelőadó, és két másodéves tanuló képviselte a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumot. Az érdeklődők tájékoztatást kaptak iskolánk képzési formájáról, valamint tanulóink saját tapasztalataikról is beszámoltak nekik.

Biztonság Hete - Sátoraljaújhelyi állomásBiztonság Hete - Sátoraljaújhelyi állomásBiztonság Hete - Sátoraljaújhelyi állomás

Kapcsolódó cikkek:

 

Megjelent: 523 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 07 október 2019 12:06