Fõ tartalom

csütörtök, 24 október 2019 15:09

Újabb akadály elé nézünk

Írta: Juhászné Gazsi Melinda; Stirminszki József
Értékelés:
(0 szavazat)

Iskolánk jelenlegi és leendő tanulóinak újabb akadállyal kell szembe nézniük az amúgy sem könnyű rendőrré válás útján. Elkészült intézményünk új, rendőri akadálypályája.

Iskolánk létesítménye katonai laktanyának épült és nagyon sokáig úgy is funkcionált. Ebből eredően katonai akadálypályával látták el a keleti kerítés mellett. Az idő telik, honvédségi objektumból belügyminisztériumi, katonai laktanyából rendészeti iskola lett és a jelen kor elvárásai is jócskán meghaladták már az avítt kiképző eszközt.

A hazai és külföldi trendeket, elvárásokat és bevált eszközöket tanulmányozva és alapul véve hosszú előkészítő munka során körvonalazódott az új létesítmény egyes eszközeinek meghatározása. A tervezéstől a kivitelezésig szinte minden mozdulatot iskolánk szaktanárai alkották meg és dolgozói kiviteleztek. Szakdolgozóink a nyár folyamán előkészítették a terepet és összeállították az egyes eszközök vasipari alapanyagait. A speciális elemek külső beszállítótól kerültek beszerzésre.

Az új akadálypályán immár olyan összetett, a rendőr fizikai alkalmassági kritériumokhoz jobban igazodó feladatok gyakorolhatóak, melyek később a mindennapokban is jól használhatóak a rend éber őrei számára.

Elkészült intézményünk új, rendőri akadálypályája.Elkészült intézményünk új, rendőri akadálypályája.Elkészült intézményünk új, rendőri akadálypályája.Elkészült intézményünk új, rendőri akadálypályája.Elkészült intézményünk új, rendőri akadálypályája.Elkészült intézményünk új, rendőri akadálypályája.Elkészült intézményünk új, rendőri akadálypályája.Elkészült intézményünk új, rendőri akadálypályája.

Megjelent: 360 alkalommal