Fõ tartalom

péntek, 15 november 2019 15:30

Újra kitártuk kapunkat - Nyílt napi rendezvényünk

Írta: Kőhalminé Mizsei Orsolya; Bánszkiné Görcsös Andrea
Értékelés:
(0 szavazat)

A 2019/2020-as tanévben ismét nyílt napot tartottunk. A rendezvényre november 15-én került sor. Az őszi, esős nap ellenére optimisták voltunk, hiszen olyan kínálattal vártuk az érdeklődőket, amely eddig még nem volt! Az újratervezett koncepciónk alapján nem csak a középiskolásokat, de az általános iskolai tanulókat, a ”kicsiket” is vártuk sok szeretettel. Ideje korán megmutatjuk, hogy milyen szép hivatás a rendőri pálya, és a rendőr nem ellenség, hanem barát, akire bármikor számíthatunk!

A kibővített programokon több, mint 500 fő vett részt, az érdeklődők több megyéből: Bács-Kiskun -, Borsod-Abaúj-Zemplén -, Hajdú-Bihar -, Heves -, Nógrád -, Szabolcs-Szatmár-Bereg - és Jász-Nagykun-Szolnok megyéből érkeztek. Még Romániából is voltak látogatóink.

Mi ez, ha nem siker!!!

A korábbi évekhez hasonlóan, látogatóink megnézhették a különböző szaktantermeinket, mint a bűnügyi-, szituációs-, közlekedési- és csapatszolgálati szakkabineteket, a lőteret és a fegyverbemutatót, a sportcsarnokot és a konditermet. A rendezvény egész ideje alatt lőfegyver, önvédelmi- és kényszerítőeszköz, valamint oktatási eszköz bemutatót tartottak tanáraink.

Az érdeklődők az intézmény mellett megismerkedhettek a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési-, baleset-megelőzési, bűnügyi technikai-, kiképzési- és humán osztályainak feladataival.

Az alakuló téren látványos bemutatót tartott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kutyás alegysége és mélységi bevetési alosztálya, valamint iskolánk tanulói mutattak be alaki bemutatót.

Nyílt nap 2019Nyílt nap 2019Nyílt nap 2019Nyílt nap 2019 

Új vendégként érkezett hozzánk a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály csapata, akik a „faltörő kos” bemutatóval nagy sikert arattak, illetve a Készenléti Rendőrség Kelet-Magyarországi Határrendészeti Igaztatóság Határvadász Bevetési Főosztály XXI. Határvadász Bevetési Osztály miskolci egysége tartott nagyon látványos csapatszolgálati bemutatót iskolánk tanulóival együtt. A jövő rendőrei megnézhették a Terrorelhárítási Központ technikai eszközbemutatóját is.

Segítségünkre volt még az Országos Rendőr- főkapitányság, a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség toborzó csapata is.

Nagyon szépen köszönjük valamennyi közreműködő Kollégának a segítségét! Remek nap volt!!!

Nyílt nap 2019Nyílt nap 2019Nyílt nap 2019Nyílt nap 2019Nyílt nap 2019

Az érdeklődőknek külön köszönjük, hogy ellátogattak hozzánk! Bízunk abban, hogy a későbbiekben a felvételin találkozunk!!!

Sikeres felvételi vizsgát kívánunk!

A jelentkezéssel kapcsolatos információk, illetve a jelentkezési egységcsomag letölthető honlapunkról.

Megjelent: 917 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 18 november 2019 11:39