Fõ tartalom

péntek, 29 november 2019 13:29

Nyugdíjas találkozó

Írta: Majzik Zsuzsa
Értékelés:
(0 szavazat)

2019. november 28-án tartottuk a már hagyományossá vált nyugdíjas találkozónkat egykori kollégáink részére. Idén közel ötvenen tették tiszteletüket rendezvényünkön, hogy találkozhassanak egy kis múltidézésre. Örömmel láttunk új arcokat, akik hosszú évek óta először látogattak vissza hozzánk.

A találkozó programja nem a már megszokott menetrend szerint zajlott. Bagi István r. ezredes Igazgató Úr egyéb szolgálati elfoglaltsága miatt csak később tudott csatlakozni, így távollétében Dr. Hanyiszkó Zsuzsa r. alezredes koordinációs és humánigazgatási osztályvezető-helyettes nyitotta meg a rendezvényt, köszöntötte a meghívott vendégeket, résztvevőket. Ezt követően vendégeink egy finom ebéd közben felelevenítették szakmai múltjukat, élményeiket, előkerültek a régi történetek. A jelen sem maradhatott ki a beszélgetésekből, mindenki büszkén mesélt a gyerekekről, unokákról és arról is, hogy kivel mi történt az elmúlt egy évben.

Bagi István r. ezredes Igazgató Úr megérkezése után személyesen köszöntötte a megjelenteket, majd összefoglalta az eltelt egy év történéseit. Kivetítőn képekben is bepillantást nyerhettek egykori kollégáink iskolánk mindennapjaiba, kiemelve a legfontosabb eseményeket, változásokat.

Hagyományainkhoz híven, és azt folytatva, ebben az évben is köszöntöttük a kerek évfordulós nyugdíjasainkat emléklappal és ajándékkal. Zárásként Igazgató Úr pohárköszöntőt mondott. A jó hangulatú rendezvény kora estig tartott.

Köszönjük még egyszer, hogy ebben az évben is ilyen sokan elfogadták meghívásunkat, és jövőre is szeretettel várjuk egykori kollégáinkat.

Nyugdíjas találkozóNyugdíjas találkozóNyugdíjas találkozóNyugdíjas találkozóNyugdíjas találkozóNyugdíjas találkozó

Megjelent: 797 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 02 december 2019 15:26