Fõ tartalom

csütörtök, 05 december 2019 12:48

Megérkezett a Mikulás!

Írta: Dr. Balázs Szonja
Értékelés:
(0 szavazat)

Idén is ellátogatott iskolánkba a Mikulás, nagy örömet szerezve ezzel a dolgozók gyermekeinek, unokáinak, akik közel ötvenen voltak jelen. Megérkezést követően finomabbnál finomabb sütemények közül választhattak a gyermekek, melyeket iskolánk konyhája sütött. Miközben a kicsik és nagyok várakoztak az "Igazi" Mikulás eljövetelére, a Csiribiri Együttes fokozta a hangulatot zenés, táncos műsorával.

Az előadás nagyon tetszett a csemetéknek, amelybe ők is bevonásra kerültek. Ezután hangos énekszóval várták az ősz szakálút, aki a

"Mikulás, Mikulás kedves Mikulás,
Gyere már, gyere már minden gyerek vár,
Krumplicukor, csokoládé jaj de jó,
De a virgács jó gyereknek nem való."

című dal végére meg is érkezett és kiosztotta a várva-várt csomagokat. Idén csupa jó gyerekek jöttek el, mert virgácsot senki sem kapott. Ezt követően a Mikulásnak tovább kellett indulnia, mert még igen sok helyen várták.

Megérkezett a Mikulás!Megérkezett a Mikulás!Megérkezett a Mikulás!Megérkezett a Mikulás!Megérkezett a Mikulás!Megérkezett a Mikulás!Megérkezett a Mikulás!

Ezúton szeretnénk megköszönni a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium vezetésének és munkatársainak, továbbá az iskolai büfét üzemeltető Görgényi Lászlóné egyéni vállalkozónak, hogy hozzájárulásukkal és segítségükkel egy jó hangulatú, színvonalas műsort és kedves ajándékcsomagot tudtunk adni kis vendégeinknek!

Megjelent: 622 alkalommal Utoljára frissítve: csütörtök, 05 december 2019 12:55